Jump to content

Acer: 1641wlmi vs 1642wlmi vs 3023wlmi

perseas

Recommended Posts

Ποιο απο τα 3??

http://www.play247.gr/index.php?mai...roducts_id=2387 1641wlmi στα 873 Ευρω

http://www.play247.gr/index.php?mai...roducts_id=2388 1642wlmi στα 977 Ευρω

http://www.play247.gr/index.php?mai...roducts_id=2390 3023wlmi στα 967 ευρω

Και καποιες ερωτησεις, μια 128mb shared καρτα γραφικων, υπαρχει περιπτωση να αποδιδει το ιδιο με μια μη-shared 128mb με βαση οτι εχουμε αρκετη μνημη για την shared?

O 3023wlmi θα εχει προβλημα με τη μπαταρια του λογω του sempron επεξεργαστη? Για ποση ωρα πραγματικη αυτονομια μιλαμε ? Και ποση ωρα οι centrino?

Ευχαριστω εκ των προταιρων, μιας και μεσα στη βδομαδα μαλλον θα παραγγειλω εναν απο τους 3!

ps Φυσικα ειμαι ανοιχτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση στα ιδια χρηματα!

3023 με διαφορα κιολας!Ο sempron ειναι πολυ πιο δυνατος απο οσο νομιζεις, και η χ700 κανει πραγματικα την διαφορα!Προχθες εβλεπα ενα φιλαρακι να τρεχει το fear@800x600 στο 3023 χωρις κανενα προβλημα (εκτος απο τα μεγαλα loading διαστηματα λογω 512 ram).

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Να σου πω την αληθεια σκεφτομουν τον 1642 γιατι ειναι σιγουρα πολυ πιο δυνατο μηχανημα, αλλα του λειπει η καρτα γραφικων! Αν παω για 3023 θα παρω μεν καρτα γραφικων, αλλα γενικα το μηχανημα δεν ειναι οσο δυνατο οσο το 1642 και νομιζω πως η αυτονομια του υστερει. Ειμαι σε μεγαλο διλειμα :(

Με τη shared καρτα που εχει το 1642 θα μπορω ανετα να παιζω παιχνιδια τυπου manager?

Παιχνίδια που δεν έχουν 3D acceleration όπως το FM ασφαλώς και θα τα παίζεις. Αλλά τα άλλα απλά ξέχνα τα με τη shared. Τουλάχιστον απ' όσο έχω δει εγώ, είναι εντελώς unplayable.

Πάντως όπως λέει κι ο Vadergr, μη θεωρείς τον Sempron αμελητέο. Είναι αρκετά δυνατός για τις περισσότερες εφαρμογές που θα τρέξεις σ' ένα φορητό.

δες και αυτο παλι δεν εχει καλη καρτα γραφικων βεβαια ....αλλα εχει 1 γιγα μνημη

με καποια καρτα γραφικων -Χ300

ενα με χ600

και ο σεμπρον βεβαια που βρηκες λογω τιμης....(ειναι και η χ700 που δινει αλλον αερα-αν και σε ενα σιτε το ειδα με χ600-μαλλον λαθος τους)

Προσφατα προτεινα στον γαμπρο μου την αγορα του 3023WLMi. Το μηχανημα ειναι παρα πολυ δυνατο και γρηγορο, σε σημειο που μερικες φορες νομιζα οτι ειναι γρηγοροτερο απο το δικο μου Fujitsu Siemens Amilo M3438G. O Sempron εχει τρομερες επιδοσεις μεσα στα Windows και η 512μνημη φανηκε μονο οταν την "φορτωσα" με ανοιγμα του photoshop και του corel12. Ο δισκος του ειναι παρα πολυ γρηγορος και η Χ700 δινει πραγματικα ρεστα. Νομιζω σε αυτα τα χρηματα ειναι απο τις πιο ολοκληρωμενες λυσεις που υπαρχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.