Eliasr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Χαιρετώ όλα τα μέλοι του TheLab.gr ! ! !Έχω ένα πρόβλημα με τη σύνδεση, του laptop με το hifi και σκέφτηκα μήπως κάποιος πιο ειδικός μπορεί να με βοηθήσει.Όταν συνδέω το laptop με τον ενισχυτή του hifi (στη σωστή είσοδο-VDP), έχω υπερβολικό θόρυβο.Έκλεισα το μικρόφωνο(από τη κάρτα ήχου) και ο θόρυβος μειώθηκε αλλά όχι σε σημείο να είναι ανεκτός.Η σύνδεση γίνεται από θύρα ακουστικών του laptop(στερεοφωνική).Η υποδοχές του ενισχυτή μου είναι δοκιμασμένες γιατί πάνω σε αυτές βάζω και το DVD Player μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Υποθέτω οτι είναι ρυθμίσεις της κάρτας ήχου μου τις οποίες δεν γνωρίζω να κάνω. . . . .Όποιος γωρίζει κάτι ας βοηθήσει ή ας με παραπέμψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Eliasr.......Η σύνδεση γίνεται από θύρα ακουστικών του laptop(στερεοφωνική)...... Δεν εχει ξεχωριση υποδοχη "Line-out" ?Δοκιμασε να χαμηλωσεις την ενταση του laptop στο 80-85% και να δεις μηπως χαμηλωσει ο θορυβος.ΥΓ Καλως ηλθες :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Μην περιμένεις καλό λόγο σήματος προς θόρυβο σε ένα laptop. Αν θέλεις καλό ήχο σε laptop αξίας <2000Ε τότε πρέπει να κοιτάξεις για κάρτες ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Δεκέμβριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Και το δικό μου (5024) τα ίδια κάνει. Του Σωτήρη με το optical κάτι λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliasr Δεκέμβριος 28, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Ίσως βοηθήσει _το laptop είναι της σειράς Pavilion zx5000__Ευχαριστώ για την υποστήριξη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Δεκέμβριος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Καρτούλα ίσως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliasr Ιανουάριος 12, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Πήρα μία καρτούλα 2.1(εξωτερική)και ένα καινούργιο καλωδιάκι με 8 ευρώ και το πρόβλημα λύθηκε. . . . Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 12, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Καλοδούλευτα... Ποια κάρτα πήρες; (πληροφοριακά εντελώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliasr Ιανουάριος 13, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Μία καρτούλα που πουλάει η cosmodata έξω στις κούτες(Δεν γράφει καν όνομα) αλλά κάνει τη δουλειά της ΜΙΑ ΧΑΡΑ(Φανταστείτε πόσο χάλια είναι η realtek AC 97!!!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.