nobig Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Επειδή δεν τον κατέχω τον τομέα ιδιαίτερα θα ήθελα της βοήθεια σας. Ψάχνω για ένα φορετό μτχ μέχρι 550. Θα τον χρησιμοποιήσω για office, ελαφρύ photopaint, browsing, DVD, και κανά mame-SNES emulator. Απαραίτητα οθόνη μέχρι 15" όχι τούβλο, αθόρυβος όσο το δυνατόν, καλούτσικη αυτονομία >1.5 ώρες με word ας πούμε Πιστεύω δεν θα χρειαστώ κάτι πάνω απο 1.1 pentium 3 20άρι δίσκο 256-512 μνήμη αν μπορέσω usb 2 αλλά δύσκολα. Έχω βρει κάτι σε ibm T22-23 που είναι ακριβώς ότι θέλω εκτός απο usb 2. Οι ερωτήσεις μου. Οι ενσωματωμένες κάρτες Intel πόσο μούφα είναι. Θα παίζει κανά emulator; Οι ibm έχουν s3 savage νομίζω 16 ΜΒ. Πρέπει να είναι καλύτερες Οι pentium 3 τρώνε πιο πολύ απο celeron; Απο ταχύτητα ποιος πάει καλύτερα. Κανα sempronaki; Επίσης ερώτηση γενική. Όταν είναι στο ρεύμα τροφοδοτείτε απο το ρεύμα ή την μπαταρία και ταυτόχρονα την φορτίζει; Σε περίπτωση διακοπής όσο είναι στο ρεύμα θα λειτουργήσει σαν ups και θα τραβήξει απο μπαταρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 στο τελευταιο ερωτημα ναι θα τραβηξει απο μπαταρια αμεσως! Τωρα για ολα τα υπολοιπα ημουνα στην ιδια φαση για τον αδερφο μου ... καλυτερα δωσε 650 και παρε μια ---SUPER ----προσφορα απο κοτσωβολο η οπου αλλου βρεις καποιον celeron Μ σε 915 μητρικη.....!Σαφως καλυτερο απο αυτο που λες θα ειναι...και σιγπυρα πιο αναβαθμισιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Δεκέμβριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Μπα δεν παίζει παραπάνω. ’λλωστε δεν με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω αφού θα εκτελεί πολύ συγκεκριμένες εργασίες. Δεν είμαι άτομο που αλλάζω εύκολα προγράμματα, αμα κάνω την δουλειά μου με παλίοτερα και τα καινούργια δεν προσφέρουν κάτι.Ακόμα έχω win2000 και office xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 ναι δεν αντιλεγω ......αμα σου πω τι χρησιμοποιει ο αδερφος μου θα μεινεις....απλα ειδα οτι (σε παρομοια θεση με σενα ημουν) δεν αξιζε οτιδηποτε στα 550 (παλιο εννοειται στο οτιδηποτε) μπροστα σε 915 celeron M kai 256ΜΒ (εστω αν οχι 512) ....για 100...παραπανω..(+ το γεγονος οτι οποιοσδηποτε Ρ3 θα ειναι πιο αργος απο celeron M..(δεν το εχω εξακριβωσει αλλα μαλλον ετσι ειναι)anyway .....συ ξες!!!!(->εσυ ξερεις!!!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 συμπληρωματικαλαβε υποψιν οτι ενα λαπτοπακι δι-τριετιας που κοιτας99,9% θα εχει και ξεζουμισμενη μπαταριαμε αποτελεσμα στην τιμη αγορας του (περιπου 300-400 για PIII 1000)να πρεπει να προσθεσεις και την αξια μιας νεας μπαταριας....παρε λοιπον ενα καινουριο μικρο με 12 δοσεις, σκασε αυτα που εχεις τωρα μετρητακαι τα υπολοιπα ουτε που θα τα καταλαβεις πως θα τελειωσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Για το συγκεκριμένο ΙΒΜ μην δώσεις παραπάνω από 400Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.