Sapelas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Καλησπέρα παιδιά καλή συνέχεια στις γιορτές κ ελπίζω ο άγιος Βασίλης να είναι ιδιαίτερα καλώς μαζί μας φέτος. Εμένα σκέφτεται να μου φέρει το Lite on που υποστηρίζει Lightscribe αλλά δεν είμαι σίγουρος για τα αποτελέσματα της αγοράς. Θέλω φέτος να αλλάξω το DVD-rec και σκέφτηκα ότι η πρόταση της Lite-on που υποστηρίζει και το παραπάνω χαρακτηριστικό είναι καλή. Τί γίνεται όμως που δεν ξέρω ούτε έχω δει κάποιον να δουλεύει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό? Μειώνει την διάρκεια ζωής του Recorder η εφαρμογή αυτή? Κ όσον αφορά τα δισκάκια οι τιμές είναι ας πούμε καλές αλλά από διάρκεια ζωής? Πολλά είπα... Ευχαριστώ
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Δεκέμβριος 27, 2005 Κυκλοφορούν πολλά που υποστηρίζουν αυτήν την τεχνολογία εδώ και ένα χρόνο. Μειώνει την διάρκεια ζωής αλλά δεν ξέρω κανέναν που να έχει κρατήσει recorder παραπάνω από 3 χρόνια. Τα δισκάκια καμμία διαφορά με τα αντίστοιχα nonlightscribe (γιατί να έχουν άλλωστε? σε άλλη επιφάνεια γράφει).
Stratos Δεκέμβριος 27, 2005 #3 Δεκέμβριος 27, 2005 Μια χαρα ειναι, μη φοβασαι...το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!!
n1ck0s Δεκέμβριος 28, 2005 #4 Δεκέμβριος 28, 2005 Τα θέματα είναι δύο για μένα:1) Θα μπορείς να βρεις δισκάκια και lightscribe και καλής ποιότητας; Για παράδειγμα δεν υπάρχουν Tayo Yuden...2) Πόση ώρα χρειάζεται η διαδικασία αυτή; Κάτι έχω ακούσει για πάνω από 10 λεπτά... αξίζει;
Stratos Δεκέμβριος 28, 2005 #5 Δεκέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από n1ck0s [Σήμερα, στις 12:36] Τα θέματα είναι δύο για μένα:1) Θα μπορείς να βρεις δισκάκια και lightscribe και καλής ποιότητας; Για παράδειγμα δεν υπάρχουν Tayo Yuden...2) Πόση ώρα χρειάζεται η διαδικασία αυτή; Κάτι έχω ακούσει για πάνω από 10 λεπτά... αξίζει; 1. Μεχρι στιγμης βρισκω Verbatim και Philips.Πιστευω συντομα θα σκασουν κι αλλα μυτη.2. Δυστυχως, χρειαζεται 15-20 λεπτα. Δεν ειναι για παραγωγη, αλλα εμενα με καλυπτει.Αν το βαλεις βεβαια σε χαμηλοτερη ποιοτητα, κανει πολυ λιγοτερο...
Sapelas Δεκέμβριος 28, 2005 Author #6 Δεκέμβριος 28, 2005 Ναι όντως απ'ότι διάβασα μιλάμε για 15 λεπτά ανά επιφάνεια βέβαια πρόκειται για εφαρμογή σε όλη την επιφάνεια αλλά από εκεί κ πέρα δεν ξέρω αν σε 5' θα μπορείς να πουλήσεις "μούρη" έχοντας το λογοτυπό σου σε κάμια διασκάκια που δίνεις σε φίλους. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν έκατσα να εκτυπώσω labels σε δισκάκια λόγω του κόστους. Εδώ δεν ξέρω πόση διαφορά υπάρχει στο κόστος (αναλογιζόμενος ότι ένα συμβατό δισκάκι έχει κοντά στα 2Ε{skroutzit} η διαφορά δεν θα είναι σημαντική) Μπορεί κανένας να κάνει upload καμία photo με σχετικό αποτέλεσμα. Θα θελα να δώ!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.