Jump to content

Converting DivX to DVD + Subtitles

oekab1992

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του forum και χρόνια πολλά.

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι που θα επιχειρήσω για πρώτη φορά. Έχω μια ταινία που κατέβασα, το SAW II, σε divx, και επίσης έχω κατεβάσει και τους υπότιτλους. Είδα πως πολύ έυκολα μπορώ με κάποιο προγραμμάτακι όπως το vob sub ή με το bs player να αναπαράγω την ταινία στον υπολογιστή με ταυτόχρονη χρήση των υπότιτλων.

Αυτό που θέλω να κάνω τώρα ειναι να μετατρέψω την ταινία σε dvd ώστε να αναπαράγεται απο οποιοδήποτε dvd player σπιτιού κτλ. Για την μετατροπή θα επιστρατέψω το πρόγραμμα WinAVI Video Converter 7.1 το οποίο έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω ακόμη δοκιμάσει. Ειναι καλό το πρόγραμμα αυτό για αυτό τον σκοπό? Είναι δύσκολο στη χρήση? Καμία άλλη πρόταση?

Το δεύτερο πράγμα που θέλω να κάνω ειναι μέσα σε αυτό το dvd να περάσω μόνιμα τους υπότιτλους τους Ελληνικούς. Αυτό πώς το κάνω? Μπορώ να κάνω μόνιμη ένθεση των υποτίτλων στο divx αρχείο (ας αυξηθεί το file size) και μετά να το κάνω τη μετατροπή σε dvd ή πρέπει να γίνει αυτό μόνο στο κάψιμο του dvd (άν γίνεται)?

Please HELP!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές σε όλους!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.