petaloudaki Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Γειά σας, είχα στον υπολογιστή μου δύο σκληρούς. Χτές έβγαλα αυτόν που είχα ως master γιατί ήταν πολύ παλιός και άφησα ως master τον παλίο μου που είχα ως slave. Πήγα λοιπόν να εγκαταστήσω τα Windows και μόλισ έκανα boot από το cd των Windows και διαμόρφωσα τον δίσκο και αντέγραψε τα αρχεία ο υπολογίστης έκανε restart για συνεχίσει με την εγκατάσταση αλλά έβγαλε μία γραμμή κάτω κάτω με κινέζικα και δεν προχωράει. ΤΟ cd δεν φταίει γιατί πήρα και καινούργιο. Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 το jumperάκι του σκληρού το έβαλες στη σωστή θέση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petaloudaki Δεκέμβριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Ναι κανονικά! Στο master or single το έχω, κατι άλλο φταίει. Μήπως τα έπαιξε ο σκληρός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Δεκέμβριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Αν έχεις τον δίσκο της υπογραφής σου τότε θα πρέπει να είναι και single, έτσι δουλεύουν οι wd σε περίπτωση που έχεις και 2η συσκευή στο ίδιο καλώδιο θα πρέπει να το έχεις master with slave present Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Δεκέμβριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Δώσε καμμιά παραπάνω πληροφορία τι δισκος είναι και σε τι σύστημα παςνα κάνεις την εγκατάσταση.Εαν κάνει κανονικά φορματ και αντιγραφή αρχείων λογικά δεν πρέπει να έχειπρόβλημα ο δίσκος εκτός αν γίνεται κάτι στο mbr.Δες λίγο και στο bios μήπως έχεις αφήσει τίποτα περίεργες ρυθμίσεις καιδημιουργείται από εκεί το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petaloudaki Δεκέμβριος 29, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Ο σκληρός αναγνωρίζεται κανονικά από το σύστημα οπότε λογικά δεν έχω λάθος στο jumperaki,έτσι και αλλιώς αφού είναι η μόνη συσκευή σε αυτό το καλώδιο το έχω βάλει στο Master or Single. ’ρα δέν φταίει αυτό αλλά μάλλον ο σκληρός. Ξαναέκανα και διαμόρφωση και αντιγράφηκαν και τα αρχεία τψν Windows αλλά μόλις πήγε να κάνει επανεκίνηση για να συνεχίσει την εγκατάσταση έβγαλε την ίδια γραμμή. Η γραμμή βγαίνει εκεί που γράφει Press a kay to boot from CD... ,εκεί την βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.