androu Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2005 Εχω μια Ati radeon 9800 pro club 3d 128mkb και με τους drivers απο 5,5 και πάνω μου δείχνει τα video (wmv) inverted .. σαν αρνητικά δηλ. το μπλέ=ροζ ή πολύ μπλέ.. κορεσμένα κτλπ .. κτλπΦτιάχνει εαν μειώσω το hardware accelaration απο τις ιδιότητες της κάρτας, στο ελάχιστο. Αλλά τότε θα έχω προβλήματα με τα παιχνίδια.Το εχει συναντήσει αυτό κανείς? Ξέρει κανείς πώς να το διορθώσω?Αυτό δεν γίνεται με το bs player κ το media player classic!! Παρατηρείται κυρίως με το media player (9) των xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Δεκέμβριος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 μηπως δεν φταιει η καρτα αλλα οι drivers? Κατέβασε τους 5.12 ή 5.13 και δοκίμασε. Επίσης κατέβασε τελευταια εκδοση του μηδια παικτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Δεκέμβριος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 τους 5.13 εχω τώρα και μου το κάνει αυτό..Ναι αυτό θα δοκιμάσω με to media player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.