Akis_1977 Δεκέμβριος 28, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Ναι τα έβγαλα αυτά. Εχει και ένα άλλο Part που είναι σαν "Γ" περίπου και 8 ακόμα τέτοια σαν αύτά που μου έχεις κυκλωσει (ειναι διπλής όψεως) σε ταινία και στο manual λέει να τα κολήσω στιν πίσω μερια των μνημών και να εφαρμόσω (απο οτι κατάλαβα) εκει πάνω το Part αυτό Step 6 Detach the thermal pads from the paper and stick them onto the backside memories of the graphic board. Then remove the protection film (paper) from the top of the thermal pads (works best with a cutter) and fix the included passive memory plate onto the memories. Finally press the cooling plate again firmly onto each memory αυτο γράφει και αυτό έκανα. Με την μόνη διαφορα οτι αυτο το part αυτό έχει και τρύπες για βίδες επάνω (πράγμα που δεν περιλαμβάνεται στο Set) και λέω θα κάνουν τις γνήσιας ψύκτρας όπως και εγηνε! Μάλον δεν πρεπει να το βιδώσω.. απλά να το κολήσω επάνω (ίσως με το βίδωμα να έκανε καποιο βραχυκυκλωμα) Αλλα μου φαίνεται κουφο αυτό το μεταλικό κομματι να κάθεται πάνω στην κάρτα (πίσω απο τίς μνήμες μονο και μόνο κολημενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis_1977 Δεκέμβριος 28, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Μισό.. το σχεδιάζω για να καταλάβεις πως είναι..... Έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Δοκιμασες να μην το βιδωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Aπο μια γρηγορη ματια στο google νομιζω οτι αυτο χρησιμοποιειτε για τις 7800 που οι μνημες βγαινουν και απο πισω.Μην το βαλεις καθολου.Eπειδη δεν ξερω πως ειναι οι 6600gt,απο πισω υπαρχουν μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis_1977 Δεκέμβριος 28, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Lol Lol.. το έκανα το καρυφαιο πάλι! Το έβαλα Βιδless και κάθεται!Δεν εχω 6600GT αλλα 6800GT.Οπως και να έχει οχι.. απο τιν πίσω μερια των μνημών εχει μόνο πολυ SMD πραμα...Η πλάκα είναι πάντος οτι δεν κουνιέται... και τραβάει και ζεστη!Πριν βάλω την NV5 με την μαμά την ψύκτρα (απο πίσω δεν έχει τιποτα η καρτα εκτώς απο την βάση "Χ" που κρατάει τιν ψυκτρα απο μπροστα) καθός παρατηρουσα τιν κάρτα και ακουμπουσα την πλακέτα είχα παρατιρήσει οτι πίσω απο τις μνημες είχε αρκετη θερμότητα και τώρα μου φαίνεται πως αύτη τιν θερμότητα την αποροφα το σίδερο αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 28, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Τυπογραφικο λαθος το "6600gt''.Φυσικα και ξερω οτι εχεις 6800gt!Καλως!Μεγεια η καρτα μεγεια και η ψυκτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis_1977 Ιανουάριος 1, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.