Jump to content

Το messenger προειδοποιεί...

kunoobidi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απενεργοποίηση το firewall των xp/sp1 και τώρα μου πετά ένα μήνυμα κάθε 3 και λίγο

το messenger προειδοποιεί ότι έχετε πρόβλημα, απαιτεί scan μουμπλε μουμπλε... και με πετά στο desktop (δεν crash-άρει). Μάλλον είναι κανα spyware.

Mήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το προσπεράσω χωρίς να το κλείσω; Μουχει σπάσει τα νεύρα!@#$#

Ναι είναι spyware, μεγειά σου!

Κάνε κλικ στην υπογραφή μου για να μάθεις τώρα να απενεργοποιείς το firewall!!

@kunoobidi

άμα δεν λυθεί ορέ πες πάλι για να σου πω να κατεβάσεις ενα Prog ειδικά για το msn :D

Οι υπόλοιποι να μη το μάθουν αυτό το ειδικό πρόγραμμα και τι κάνει βρε??

loooooooooooooool jpavly :p :P το ShootTheMessenger είναι το πρόγραμμα :p :P πολύ μικρό και στο prob που είχα εγώ με το messenger που μου πέταγε παραθυράκια μόνο με αυτό το έλυσα :p :P όχι :p δεν είμαι παρτάκιας λεεεεεεεεεεεε :o :O

Το μήνυμα ήταν από MSN messenger ή από messenger απλώς; Υπάρχει μια υπηρεσία που ονομάζεται υπηρεσία μηνυμάτων η οποία μπορεί να αναμεταδίδει μηνύματα μέσω δικτύου. Αυτή την υπηρεσία εκμεταλλεύονται κάποιοι για να σου στείλουν μηνύματα οτι "και καλά" έχεις κολλήσει κάτι. Πήγαινε και απενεργοποίησέ την.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.