kunoobidi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 Απενεργοποίηση το firewall των xp/sp1 και τώρα μου πετά ένα μήνυμα κάθε 3 και λίγο το messenger προειδοποιεί ότι έχετε πρόβλημα, απαιτεί scan μουμπλε μουμπλε... και με πετά στο desktop (δεν crash-άρει). Μάλλον είναι κανα spyware.Mήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το προσπεράσω χωρίς να το κλείσω; Μουχει σπάσει τα νεύρα!@#$#
jpavly Δεκέμβριος 26, 2005 #2 Δεκέμβριος 26, 2005 Ναι είναι spyware, μεγειά σου!Κάνε κλικ στην υπογραφή μου για να μάθεις τώρα να απενεργοποιείς το firewall!!
f117 Δεκέμβριος 26, 2005 #4 Δεκέμβριος 26, 2005 @kunoobidi άμα δεν λυθεί ορέ πες πάλι για να σου πω να κατεβάσεις ενα Prog ειδικά για το msn
jpavly Δεκέμβριος 27, 2005 #5 Δεκέμβριος 27, 2005 Οι υπόλοιποι να μη το μάθουν αυτό το ειδικό πρόγραμμα και τι κάνει βρε??
f117 Δεκέμβριος 27, 2005 #6 Δεκέμβριος 27, 2005 loooooooooooooool jpavly :P το ShootTheMessenger είναι το πρόγραμμα :P πολύ μικρό και στο prob που είχα εγώ με το messenger που μου πέταγε παραθυράκια μόνο με αυτό το έλυσα :P όχι δεν είμαι παρτάκιας λεεεεεεεεεεεε :O
astrolabos Δεκέμβριος 27, 2005 #7 Δεκέμβριος 27, 2005 Το μήνυμα ήταν από MSN messenger ή από messenger απλώς; Υπάρχει μια υπηρεσία που ονομάζεται υπηρεσία μηνυμάτων η οποία μπορεί να αναμεταδίδει μηνύματα μέσω δικτύου. Αυτή την υπηρεσία εκμεταλλεύονται κάποιοι για να σου στείλουν μηνύματα οτι "και καλά" έχεις κολλήσει κάτι. Πήγαινε και απενεργοποίησέ την.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.