jpavly Ιανουάριος 8, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 Με ενα τετοιο πληκτρολογιο και ενα τετοιο ποντικι δηλαδη δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου? Για δευτερη οθονη φυσικα δεν το συζηταω....Τι οθονη εχεις? Δεν εχει δευτερη εισοδο? Ακομα και οι 17αρες CRT ειχαν 2 εισοδους για VGA....Συνολο μεχρι τωρα 14 χωρις να αγοραζεις switchers και ιστοριες των 40+.. Το Level1 switch στοιχίζει 23 και δεν συγκρίνεται η άνεση του να έχεις 1 πληκτρολόγιο, 1 ποντίκι και 1 οθόνη...Βρίσκεις και ένα USB->PS/2 converter από φίλο/φίλη/ξαδέρφη που πήρε USB mouse και τέρμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιανουάριος 8, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Να κανω ρε παιδια και εγω μια ερωτηση?Το πληκτρολογιο μου ειναι usb γιατι ειναι φωτιζομενο.Αν το βαλω με usb->ps/2 adaptor σε ps/2 θα δουλευει κανονηκα??Θα δουλευει ο φωτισμος του?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 8, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 RTFM!Τι λεει?Ειναι συμβατο με ps2?Αν ναι δε θαχει προβλημα,αν οχι τοτε θες switch usb οπως εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Ιανουάριος 9, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Τελικα βρηκα ενα ανταπτορακι απο usb σε ps/2 και το πληκρολόγιο δουλευει κανονικα Αφου λοιπον λυθηκε αυτο το προβλημα,ακουω προτασεις για καλο switch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.