pigassos19 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 Γεια χαρα!Ενδιαφερομαι να παρω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και οπως αναφερει και ο τιτλος ειμαι αναμεσα στην Casio EXSLIM-S500 και τη Sony DSC-P200.Περιμενω και τη δικη σας γνωμη μεσα απο προσωπικη σας εμπειρια ή αν εχετε ακουσει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Δεκέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 δεν έχω εμπειρία σε ψηφιακές πέρα από την sony dsc p 200 που έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. από την άλλη δεν είχα ποτε ξανά digital camera ούτε έχω ασχοληθεί με φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Τι εγινε κανεις δεν εχει καποια απο τις μηχανες που αναφερω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 για συγκεκριμενα αναμεσα στις δυο δεν μπορω να σου πω την μια η την αλλη!Παντως αν ειναι να δωσεις 320(καπου τοσο εν κανει?) κοιτα και την casio 750UZ ....την εχω σταμπαρει απο καιρο.....καθως επισης και sony w17 .....(μαλλον στην τελευταια θα ξενοιασεις απο πλευρας μπαταριας-στα ιδια λεφτα- μιας και βαζει επαναφορτιζομενες 2100mAh) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Δεκέμβριος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Προσωπικά επειδή έχω την Ρ100 (η Ρ200 αλλά στα 5ΜΡ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος θα πρότεινα τη SONY. Και αν άλλαζα την Ρ100 θα έπαιρνα μόνο την Ρ200 ή κάποια ακριβότερη Canon.Πιστεύω πως έχει πολύ καλό φακό (Carl-Zeiss), δυνατότητα απεριόριστου βίντεο στα 30FPS (όταν την πήρα ήταν μόνο 2-3 που το είχαν αυτό) και αρκετές manual ρυθμίσεις.Για την Casio δυστυχώς δεν έχω ακούσει τίποτα, ρίξε και μια ματιά στο www.dpreview.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Αγορασα την προηγουμενη βδομαδα την Casio S-500 και την προοριζα για δωρο σε φιλικο προσωπο (ελεω design). Οταν την πρωτο-δοκιμασα, δεν πιστευα στα ματια μου: τοσο χαλια φωτογραφιες απο μια συγχρονη ψηφιακη, δεν το περιμενα. Απιστευτος θορυβος, κακη ποιοτητα (δοκιμαζοντας διαφορες ρυθμισεις). Πρεπει να το δει κανεις για να το πιστεψει. Μονο οταν ο φωτισμος ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ, ισως "πιστεψεις" οτι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο. Σκεφτηκα μπας και εχω πεσει σε ελλατωματικο μοντελο, αλλα ψαχνοντας περισσοτερο στο δικτυο, ειδα οτι το προβλημα εχει τεθει και απο αλλους χρηστες. Η μηχανουλα θα παρει το δρομο της επιστροφης και θα αλλαχθει με Canon A610 ή Fuji F10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 απο αυτες τις δυο σιγουρα η sony ειναι καλυτερη σαν αγορα....αλλα δεν ειναι ολες η casio ιδιες!!!!εδω ειναι review για S500 ετσι να βρισκεταικαι εδω το αντιστοιχο για casio 750για sony P150 κανει??Den brhka gia P200 στο συγκεκριμενο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 απο αυτες τις δυο σιγουρα η sony ειναι καλυτερη σαν αγορα....αλλα δεν ειναι ολες η casio ιδιες!!!!εδω ειναι review για S500 ετσι να βρισκεταικαι εδω το αντιστοιχο για casio 750 Διαβασε το αξιζει πιστευω προσοχης....για sony P150 κανει??Den brhka gia P200 στο συγκεκριμενο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Δεκέμβριος 29, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2005 Ok ευχαριστω πολυ παιδια!Μαλλον θα το κοιταξω λιγο καλυτερα γιατι ημουν ετοιμος αυριο να πηγαινα να παρω την casio,αλλα δεν το βλεπω τελικα!Αν εχετε παντως και κατι αλλο να πειτε ειμαι ολος αυτια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.