Jump to content

Casio EXSLIM-S500 ή Sony DSC-P200 ?

Recommended Posts

Γεια χαρα!Ενδιαφερομαι να παρω μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη και οπως αναφερει και ο τιτλος ειμαι αναμεσα στην Casio EXSLIM-S500 και τη Sony DSC-P200.

Περιμενω και τη δικη σας γνωμη μεσα απο προσωπικη σας εμπειρια ή αν εχετε ακουσει κατι.

για συγκεκριμενα αναμεσα στις δυο δεν μπορω να σου πω την μια η την αλλη!

Παντως αν ειναι να δωσεις 320€(καπου τοσο εν κανει?) κοιτα και την casio 750UZ ....

την εχω σταμπαρει απο καιρο.....

καθως επισης και sony w17 .....(μαλλον στην τελευταια θα ξενοιασεις απο πλευρας μπαταριας-στα ιδια λεφτα- μιας και βαζει επαναφορτιζομενες 2100mAh)

Προσωπικά επειδή έχω την Ρ100 (η Ρ200 αλλά στα 5ΜΡ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος θα πρότεινα τη SONY. Και αν άλλαζα την Ρ100 θα έπαιρνα μόνο την Ρ200 ή κάποια ακριβότερη Canon.

Πιστεύω πως έχει πολύ καλό φακό (Carl-Zeiss), δυνατότητα απεριόριστου βίντεο στα 30FPS (όταν την πήρα ήταν μόνο 2-3 που το είχαν αυτό) και αρκετές manual ρυθμίσεις.

Για την Casio δυστυχώς δεν έχω ακούσει τίποτα, ρίξε και μια ματιά στο www.dpreview.com

Αγορασα την προηγουμενη βδομαδα την Casio S-500 και την προοριζα για δωρο σε φιλικο προσωπο (ελεω design). Οταν την πρωτο-δοκιμασα, δεν πιστευα στα ματια μου: τοσο χαλια φωτογραφιες απο μια συγχρονη ψηφιακη, δεν το περιμενα. Απιστευτος θορυβος, κακη ποιοτητα (δοκιμαζοντας διαφορες ρυθμισεις). Πρεπει να το δει κανεις για να το πιστεψει. Μονο οταν ο φωτισμος ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ, ισως "πιστεψεις" οτι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο. Σκεφτηκα μπας και εχω πεσει σε ελλατωματικο μοντελο, αλλα ψαχνοντας περισσοτερο στο δικτυο, ειδα οτι το προβλημα εχει τεθει και απο αλλους χρηστες.

Η μηχανουλα θα παρει το δρομο της επιστροφης και θα αλλαχθει με Canon A610 ή Fuji F10.

απο αυτες τις δυο σιγουρα η sony ειναι καλυτερη σαν αγορα....αλλα δεν ειναι ολες η casio ιδιες!!!!

εδω ειναι review για S500 ετσι να βρισκεται

και εδω το αντιστοιχο για casio 750

για sony P150 κανει??Den brhka gia P200 στο συγκεκριμενο !!!

απο αυτες τις δυο σιγουρα η sony ειναι καλυτερη σαν αγορα....αλλα δεν ειναι ολες η casio ιδιες!!!!

εδω ειναι review για S500 ετσι να βρισκεται

και εδω το αντιστοιχο για casio 750 Διαβασε το αξιζει πιστευω προσοχης....

για sony P150 κανει??Den brhka gia P200 στο συγκεκριμενο !!!

Ok ευχαριστω πολυ παιδια!Μαλλον θα το κοιταξω λιγο καλυτερα γιατι ημουν ετοιμος αυριο να πηγαινα να παρω την casio,αλλα δεν το βλεπω τελικα!

Αν εχετε παντως και κατι αλλο να πειτε ειμαι ολος αυτια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.