Jump to content

Ποια μητρικη με nforce 4 ultra για overclocking

Virus

Recommended Posts

Καλησπερα!Επειδη απο βδομαδα θα παω για μητρικη, ποια μου προτεινεται με nforce 4 ultra(μιας κ το sli δεν με ενδιαφερει) για καλο Overclocking αλλα κ σταθεροτητα??

Ως τωρα τεινω προς το MSI K8N 4 FI μιας κ εχω κ προσβαση για καλυτερη τιμη σ΄αυτην!

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί μια μητρική που παιζει στα 400 να μην ειναι σταθερη στα 350-340 κοκ . [και πόσο μάλλον και στα default...]

Τώρα αν σταθερή ενοει κάποιος να βάλεις ένα dimm 2100 και ένα 4800 και τις 40 επιλογες ρευματων tinmmings και imc να τις παιξεις 1-X-2 , ε οχι εκει δεν ειναι σταθερη θα φάς μουτζα.

Αγαπητε Βασιλη , θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα την ΑΒΙΤ ΑΝ8 Ultra http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=1756

Aνεβαινει παρα πολυ καλα σε οβερκλοκ (οσο και η ΔΦΙ σε συχνοτητες) ειναι σταθερη, εχει ενα αξιολογο συστημα ψυξης passive που σε υπερκαλυπτει μεχρι τα 300 , εαν βεβαια θελησεις καιθ μπορεσεις να ανεβεις τοσο πολυ. Βεβαια δεν εχει τον ιδιο αριθμο επιλογων με την ΔΦΙ για καποιες ρυθμισεις στις μνημες αλλα εαν δεν ψαχτεις υπερβολικα, ειναι μια χαρα για οποιονδηποτε χρηστη. Η καρτα ηχου ειναι αρκετα καλη αλλα και γενικα ειναι πολυ σταθερη μητρικη και τα capacitors πολυ καλα επισης. ΚΑτα τη γνωμη μου η καλυτερη επιλογη.

Ξανα και ξανα τα ιδια............

Αμα θες το καλυτερο o/c πας σε ΔΦΙ ............

αμα δεν σε νοιαζει και το καλυτερο η επομενη καλυτερη προταση οσων αφορα τα ρευματα ειναι η ΑΒΙΤ...........

Η 32αρα ασους ειναι αρκετα καλη οι περισσοτερες απλες ομως σταματανε πριν τα 300.....

Η msi απο προσοπικη εμπειρια ειναι πολυ σκυλι μητρικη με μετρια ρευματα ειδικα στις μνμημες και μετριες ρυθμισεις...............

Για Jetway εχουν ακουστει καποια καλα και καποια ασχημα αλλα δινει πολυ καλο ρευμα ειδικα στις μνημες.........

ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ

Ελπιζω να βοηθησα........

και ομως εγω θα σπασω το κατεστημενο και θα παω σε asus μιας και δεν μιλαμε για "απλη" και δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο μια dfi

σε οσα reviews εχω βρει τα παει παρα πολυ καλα και φυσικα ειναι και πολυ σταθερη

Αρχική απάντηση από kom

και ομως εγω θα σπασω το κατεστημενο και θα παω σε asus μιας και δεν μιλαμε για "απλη" και δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο μια dfi

σε οσα reviews εχω βρει τα παει παρα πολυ καλα και φυσικα ειναι και πολυ σταθερη

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου. Τοσος κοσμος με DFI αλλα εχει να πει, τα reviews παιδες δεν ειναι να τα περνετε υπ'οψην, τα εχουμε πει ποσες φορες. Το καλυτερο review ειναι απο τους χρηστες που υπαρχουν σ'αυτο το φορουμ. Οχι πως δεν ειναι καλη η ασους, μια χαρα μητρικη ειναι αλλα οσον αφορα το κλοκαρισμα δυστηχος δεν ειναι DFI. Εχει ρευμα στον επεξεργαστη μεχρι 2.15V? μπορεις να λιωσεις ΒΗ και UTT με την επιλογη να τροφοδοτεις τις μνημες απο την 5αρα γραμη του τροφοδοτικου ριχνοντας μεχρι 4V? Μπορεις να πιασεις 400 FSB?

Επιδη το O/C ειναι και το ζητουμενο η DFI ειναι μονοδρομος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.