Jump to content

Διαγωνισμός για Χριστούγεννα;;;

nobig

Recommended Posts

Πέρισυ που το λύσαμε, έγινε τσουνάμι στην Ινδονησία, ο Chosen έγραψε καζαμία (ερευνάται η συμμετοχή του σε αυτή τη καταστροφή) έπεσε αεροπλάνο αυγουστιάτικα και στο Champions League πήγαμε αύτανδροι. ’στο καλύτερα....

Αρχική απάντηση από astrolabos

Πέρισυ που το λύσαμε, έγινε τσουνάμι στην Ινδονησία, ο Chosen έγραψε καζαμία (ερευνάται η συμμετοχή του σε αυτή τη καταστροφή) έπεσε αεροπλάνο αυγουστιάτικα και στο Champions League πήγαμε αύτανδροι. ’στο καλύτερα....

ΛΟΛ

Αρχική απάντηση από nobig

Αν είναι να γράψει ξανά καζαμία :inlove: χαλάλι οι καταστροφές

Ζόρικα τα πράγματα, εδώ και κανα μήνα έχω γράψει τον μισό, αλλά από τότε που πήρα τα κλειδιά του καινούριου σπιτιού, μου έχει βγει ο λώκος στα βαψίματα και το τρέξιμο...

Νομίζω θα σας απογοητεύσω φέτος :/

Αρχική απάντηση από Chosen

Ζόρικα τα πράγματα, εδώ και κανα μήνα έχω γράψει τον μισό, αλλά από τότε που πήρα τα κλειδιά του καινούριου σπιτιού, μου έχει βγει ο λώκος στα βαψίματα και το τρέξιμο...

Νομίζω θα σας απογοητεύσω φέτος :/

ΜΗΗΗΗΗΗΗ!

Σκεψου το λαο σου.

Πως και πως τον περιμενουμε!

Ναι μην το κάνεις αυτό. Ο περσινός καζαμίας είχε τρελό γέλιο. Αν είναι να έρθουμε και εμείς να βάψουμε. :tomato:

Καμιά ΒΕΤΑ έκδοση δεν παίζει;:whistling

Bedford, United Kingdom απο αυριο βραδυνη...Πιο κοντα δυστυχως δεν θα ειμαι. Τουλαχιστον θα γιορτασουμε μαζι την αλλαγη του χρονου :hehe:

Λόγω της συναναστροφής του με τον "Νονό" της Θεσσαλονίκης, δε θα έρθει ο ίδιος, θα στείλει άλλους να κανονίσουν τη δουλειά :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.