hamurabi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2005 Παιδια θελει ο αδερφος μου (εχει audigy 2 zs) ναγορασει ηχεια 5.1 για το κομιουτερ του για ταινιες αλλα και για να οργανωνει παρτακια που και που και να πεζει mp3 πολυ δυνατα με πεντακαθαρο ηχο.Τι εχετε να προτεινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 ποσα χρηματα διαθετει?μια καλη λυση ειναι αυτηhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=255110&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Δεκέμβριος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 αυτη ειναι καλη λυση για παρτυ;;;;;;;; μιλαω για κατι αρκετα καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αν ήδη ξέρεις τι θέλεις τότε προς τι η ζήτηση απόψεων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από hamurabi αυτη ειναι καλη λυση για παρτυ;;;;;;;; μιλαω για κατι αρκετα καλυτερο... μιλας για 5.1 ετσι, δεν αναφερεις τιμη,μπορω να του προτεινω ηχεια και 1000ευρο θα τα παρει?αλλα αν θελει κατι καλυτερο τοτεhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=255089&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 logitech Z-5500 στα 340ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Δεκέμβριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Νομίζω καλύτερα ξεχωριστα 5.1 ηχεια οχι πολύ δυνατά για ταινιες και 1 δικαναλο Ενισχυτη με 2 μεγαλα ηχεια για μουσικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από hamurabi [Σήμερα, στις 15:38] αυτη ειναι καλη λυση για παρτυ;;;;;;;; μιλαω για κατι αρκετα καλυτερο... αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 η λυση ειναι μιαενισχυτης 5,1 (sony , denon, teckniks) και με ενα σετακι ηχεια( boss , b&w) και θα ειναι αρχοντας.......περα απο την πλακα η να παει σε κανα ετιμο καλο σετακι τις logitec η της creative αλλιος να μηνει σε αυτα που εχει και να παρει εναν ενυσχητι2καναλο και 2 ηχειακια και θα ειναι τζετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Παρτυ, με κανενα κομπιουτερο-ηχειο δεν θα εχει καλα αποτελεσματα. Φιλος ξοδεψε 4.500 για 7.1 συστημα (με 2 ενισχυτες) για το σαλονι{/b] του και μπορει να παιξει σε παρτυ και οχι ιδιαιτερα δυνατα. Μην ξεχναμε οτι οσο δυνατα παιζει η μουσικη, αλλα τοσο γκαριζει ο κοσμος ωστε να μιλησει. Οποτε σε 30/50 ατομα η ενταση που θα θελεις να πρεπει να ειναι ιδιαιτερα ηψηλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Ο YDinopoulos έχει δίκιο.Τα computer speakers δεν είναι για πάρτυ.Αν όμως πρόκειται απλά για μια συγκέντρωση με λίγο κόσμο τότε τα klipsch 5.1 promedia ή τα Logitech z-5500 είναι καλές λύσεις.Από την άλλη τα megaworks 550(τα οποία έχω) αν και συκρίνονται άνετα με αρκετά ακριβότερα σετ ηχείων στις ταινίες έχουν κατευθυντικό ήχο και δεν τα συνιστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Ρε ασε τα 5.1 και παρε αυτα και σπαστα ολα. :D off topic.Τι μουσικη θα βαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αυτά που του προτείνεις δεν πιανουν μία μπροστά στα Ζ-5500, 550 ή τα promedia ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Δεκέμβριος 27, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 ο χωρος ειναι γκαρσονιερα και προκειται πιο πολυ για συγκεντρωσεις(~10 ατομα) παρα τρελα παρτυ με τρελο κοσμο.πιστευω η λυση ειναι τα Ζ-5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Τι ηλικια εχει ο αδερφος σου πρωτον...2 ον Ενα καλο Στερεο με δυνατα ηχεια θα ηταν καλυτερο για παρτυ παρα 5,1 η ενας συνδιασμος απο τα δυο αυτα!!! εγω πανω στα 5,1 εχω βαλει και το στερεο.. (80 βατ το 5,1 + 200 βατ το στερεο.) πιστεψε με η γειτονια με ακουει καλα...εγω δεν την ακουω να διαμαρτηρεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Δεκέμβριος 27, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 τι ηλικια εχει ο αδερφος μου; 20-21Θελει να συνδυασει δυνατα και ποιοτικα ηχεια για μουσικη για παρτο/συγκεντρωσεις αλλα και να ειναι και πολυ καλα ηχεια για το PC του.Πως ακριβως συνδεεις τα 5.1 με αλλα ηχεια;! δε τα ξερω αυτα,αν θες γινε λιγο αναλυτικος να καταλαβω.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Δεκέμβριος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Πάρε έναν καλό ενισχυτή (δεν προτείνω, εσύ διάλεξε) και κοπάνα πάνω του τα Bose Acoustimass 16. Να είσαι σίγουρος ότι όταν θα κάνεις πάρτυ θα το ξέρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Petrossortep Αυτά που του προτείνεις δεν πιανουν μία μπροστά στα Ζ-5500, 550 ή τα promedia ultra Πώς βγάζεις έτσι εύκολα συμπεράσματα ρε φίλε; Να μου μάθεις κι εμένα τον τρόπο για να παίρνω γρήγορα αποφάσεις... Προσωπικά έχω τα Z-2300 και δεν τα βάζω πολύ σπάνια πάνω απο τα 2/3, τόσο την ένταση όσο και τα μπάσα... Πάνω απο τη μέση δε, ποτέ δεν τα χω βάλει. Είναι ένα αρκετά δυνατό σύστημα για PC. Για πάρτυ δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αλλά πιστεύω σε ένα μικρό πάρτυ κάτι θα έκανε. Γενικώς, συμφωνώ κι εγώ πως σίγουρα το καλύτερο θα ήταν ένας καλός ενισχυτής με δυο "σοβαρά" ηχεία. Ωστόσο, όλα εξαρτόνται απο τα οικονομικά σου. Προσωπικά επίσης δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός των πολυκάναλων για το λόγο οτι η χρήση που κάνω στα ηχεία μου είναι κατα 90% για μουσική οπότε προτιμώ να τα σκάσω χοντρά σε ένα καλό 2.1 σύστημα, παρά να δώσω τα ίδια λεφτά για ένα ίσως χειρότερης ποιότητας 5.1 σετ. Για γκαρσονιέρα και 10 άτομα πάντως πιστεύω ό,τι και να πάρεις απο αυτά που προτείνουν τα παιδιά καλό θα σου βγει... Πάντως, αν δεν τον ενδιαφέρει ο πολυκάναλος ήχος προτείνω Z2300 διότι τα έχω και πιστεύω πως μπορούν να αποδόσουν άνετα στην περίπτωσή σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Μάκη, έχεις ακούσει μουσική από 5.1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:57] Πώς βγάζεις έτσι εύκολα συμπεράσματα ρε φίλε; Να μου μάθεις κι εμένα τον τρόπο για να παίρνω γρήγορα αποφάσεις...Προσωπικά έχω τα Z-2300 και δεν τα βάζω πολύ σπάνια πάνω απο τα 2/3, τόσο την ένταση όσο και τα μπάσα... Πάνω απο τη μέση δε, ποτέ δεν τα χω βάλει. Είναι ένα αρκετά δυνατό σύστημα για PC. Για πάρτυ δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αλλά πιστεύω σε ένα μικρό πάρτυ κάτι θα έκανε. ’κουσε τι σου λέει ο planetman Μάκη.Η ποιότητα μπορεί να είναι ίδια αλλά το αποτέλεσμα ειδικά στις ταινίες διαφέρει πολύ.Ακόμα και αν δεν είσαι σινεφίλ θα γίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.