Jump to content

Γνώμες για hardshop?

Seeker

Recommended Posts

Το καλοκαίρι προσπάθησα να παραγγείλω ένα case από αυτούς. Μετά από 3+ εβδομάδες το ακύρωσα γιατί "ο αντιπρόσωπος ακόμα το περίμενε από το εξωτερικό" και πήγα και το πήρα σε 2 μέρες από μαγαζί στην Αθήνα. Στο μεταξύ, χρειάστηκαν άλλους 2 μήνες μέχρι να μου επιστρέψουν σωστά τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα.

Από τότε, δεν ξαναμπήκα καν στο site τους...

εγω δεν εχω παραπωνω ολα ηταν οκ και ηρθαν στην ωρα τους απλα να ξερεις οτι θα σου ερθουν απο Κρητη

Πριν κανα 2 μήνες και αγανακτισμένος μην μπορώντας να βρώ sapphire gto2 , κατα τις 1 το βράδυ βλέπω στο κατάστημα αυτο ... Sapphire Gto2 [και οχι μονο ο τίτλος ηταν και η εικόνα της gto2 φαρδια πλατιά απο δίπλα...] Βάζω μια στο καλάθι ολοκληρώνω την online αγορα...

Δεν τους παίρνω και ένα τηλέφωνο λέω το πρωί.... Το απαντά ένας ευγενικός κύριος. Ναι γεια σας λέω αυτο και αυτο . Μπορουμε να δουμε αν οντως δεν εχει γίνει τυπογραφικο ? Μα ναι μου λέει κύριε Sapphire gto2 αυτη ειναι . Οκ λέω την περιμένω .

Μετά απο κανα 2 ώρες ξαναμπαίνω στο site... Πουθενά gto2... Την Βρήκα απο την εικόνα της αλλά το όνομα είχε γίνει Sapphire gto fire blade ... [12pipe αξεκλείδωτα και απλό pcb χωρις pciex τροφοδοσία ...] .

Στο καπάκι τηλέφωνο πάλι . Εχμ μα , μισο λεπτό να δούμε .. Τελικα η gto2 έγινε gto . Ακυρώνω την παραγγελία . Και μετά απο 5 λεπτά στο site ειχε αλλάξει και η εικόνα ..

[δεν λέω πώς είχανε σκοπιμότητα παραπλάνησης ίσως να μην ξέρανε οι ανθρώποι ... αλλα και πάλι δικό τους λάθος θα ήτανε αν μου είχε έρθει καμια fireblade... ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.