Jump to content

Προβλημα με virtual cds!

Papas

Recommended Posts

Καλισπερα και χρονια πολλα! Τις προαλλες εβαλα ενα ενα γνωστο game(dragonshard) και χρειαζοταν virtual cd hide.Εβαλα το antiblaxx λοιπον μαζι με το alcohol120. Δεν δουλεψε τελικα και τα εβγαλα κ τα δυο κ εβαλα παλι το daemon tool και τωρα καθε φορα που αλλαζω virtual drive για τα παιχνιδια μου πεταει μπλε οθονη μετα απο λιγο αφου μπω στο game(οποιοδιποτε game με daemon) Τα εκανα uninstall εβαλα regmechanic εκανα unistall k reinstall ta drives μου και παλι τπτ κολαει σε αλλαγες. Τι πρεπει να κανω? ιδεα δεν εχω.Εντομεταξυ οταν το drive ειναι φορτωμενο χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το daemon tool δλδ με το που ανοιξω πχ το pc παιζει μια χαρα. Ηeeeeelp plz

Δοκίμασε να περάσει ξανά εκ νέου το D-tools και όταν σε ρωτήσει τι όνομα να έχουν τα drives και το bus αλλαξε τα με κάτι δικό σου. Eκει που λέει b400bus κλπ. κάν'το papsbus.

Κάποια anti-copy "μαρκαρουν" την ονομασια του drive των d-tools στη registry και δεν το αφηνουν να παιξει.

Επίσης, ποια εκδοση d-tools εχεις? Δοκιμασες να βαλεις νεοτερη/παλαιότερη?

Τρεχα γυρευε τωρα. Δεν γινεται τπτ θα το αφησω ετσι αφου δεν υπαρχει λυση. Το μονο που καταφερα με το 347 Dtool ειναι να δουλευει το cd hide τωρα δλδ οταν παταω hide γραφει οτι εγινε hide to drive. Πριν ελεγε nothing to hide. Κατα ταλλα αυτα που κολλαγανε ακομα κολλανε κανουν restart η ζητανε το cd. Aν ξερει κατι κανεις ας το πει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.