Papas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2005 Καλισπερα και χρονια πολλα! Τις προαλλες εβαλα ενα ενα γνωστο game(dragonshard) και χρειαζοταν virtual cd hide.Εβαλα το antiblaxx λοιπον μαζι με το alcohol120. Δεν δουλεψε τελικα και τα εβγαλα κ τα δυο κ εβαλα παλι το daemon tool και τωρα καθε φορα που αλλαζω virtual drive για τα παιχνιδια μου πεταει μπλε οθονη μετα απο λιγο αφου μπω στο game(οποιοδιποτε game με daemon) Τα εκανα uninstall εβαλα regmechanic εκανα unistall k reinstall ta drives μου και παλι τπτ κολαει σε αλλαγες. Τι πρεπει να κανω? ιδεα δεν εχω.Εντομεταξυ οταν το drive ειναι φορτωμενο χωρις να ειναι ενεργοποιημενο το daemon tool δλδ με το που ανοιξω πχ το pc παιζει μια χαρα. Ηeeeeelp plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 26, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Κανεις ρε παιδια?? Δεν μπορω να τρεξω τπτ απο virtual cds πια. Δεν ξερω τι να κανω. Κανα προγραμμα ισως? Πειτε καμια ιδεα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Δοκίμασε να περάσει ξανά εκ νέου το D-tools και όταν σε ρωτήσει τι όνομα να έχουν τα drives και το bus αλλαξε τα με κάτι δικό σου. Eκει που λέει b400bus κλπ. κάν'το papsbus.Κάποια anti-copy "μαρκαρουν" την ονομασια του drive των d-tools στη registry και δεν το αφηνουν να παιξει.Επίσης, ποια εκδοση d-tools εχεις? Δοκιμασες να βαλεις νεοτερη/παλαιότερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Μα δεν το βρηκα αυτο πριν. Πως αλλαζω το ονομα δεν μου βγαζει τπτ στο ιnstall. Εννοεις μετα που κανω number of devices? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Προφανώς έχει το 4.00 το οποίο δεν σε ρωτάει κάτι τέτοιο... Δοκίμασε μια πιο παλιά έκδοση να δούμε, βάλε την 3.47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Παιδια παλι τπτ βαζω το 347 και δεν τρεχουν τα games . Παρολα αυτα γινεται hide απο το drive μου κολλανε. Δεν ξερω κολλησα τελειως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Τι να σε πω ρε παλουκάρ' ? Δεν πάει το μυαλό μου...Μήπως άφησες καμμιά επιλογή του Antiblaxx ανοικτή και το πείραξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Δεκέμβριος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2005 Τρεχα γυρευε τωρα. Δεν γινεται τπτ θα το αφησω ετσι αφου δεν υπαρχει λυση. Το μονο που καταφερα με το 347 Dtool ειναι να δουλευει το cd hide τωρα δλδ οταν παταω hide γραφει οτι εγινε hide to drive. Πριν ελεγε nothing to hide. Κατα ταλλα αυτα που κολλαγανε ακομα κολλανε κανουν restart η ζητανε το cd. Aν ξερει κατι κανεις ας το πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.