Jump to content

Tηλεκοντρολ για PC

rambo

Recommended Posts

Σ' ευχαριστω x@:)

Kαι δε μου λες,μπορουμε να χειριζομαστε τον win media player ή οποιον αλλον player απο αποσταση,κανονικα οπως με τα τηλεκοντρολς της τηλεορασης? Εχει και φωνη?

@Doctor oχι δεν την δίνει αυτή την δυνατότητα.

@Rambo Mπορείς να χειρίζεσαι τον windows media player. Για άλλους players πρέπει δημιουργήσεις ένα νεο προφιλ στο πρόγραμμα του control και να σετάρεις τα κουμπιά

Ρε παιδες κι εγω εψαχνα παλιοτερα για χειριστηριο.Το χρειαζομαι για την καρτα tuner.Κατι που να δουελυει με το dscaler?Tο Microsoft δουλευει και με xp ή μονο με mc?

Υπάρχουν και προγραμματάκια που σε βοηθούν να εκμεταλλευτείς το τηλεχειριστήριο της κάρτας τηλεόρασης

Παιδία το τηλειχηρηστήριο που δίνει η pinnacle PCTV Pro είναι πολύ καλό και το έχω προγραματίση για όλα τα προγραμματάκια που με βολεύει. Τωρα δεν ξέρω αν μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά. Σε σειριακή δουλεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.