Aramil Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 Καλησπέρα και χρόνια πολλα!Σκέφτομαι μέσα σους επόμενους μήνες να αγοράσω PC.Και είμαι στο εξής δίλλειμα.Να πάρω ενα branded case τύπου Stacker (το οποίο μ αρέσει αρκετά) η να αγοράσω κάποιο case πιο φτηνό απο το πλαίσιο πχ και να το μοντάρω μόνος μου?Δεν είμαι κάνας φανατικός του overclocking,αλλά μ αρέσει να χω ένα ωραίο σχέδιο και να είναι σχετικά αθόρυβο.Με τα branded cases έχω σίγουρα αποτελέσματα αλλά δεν προκειται να τους αλλάξω τπτ!Τα λυπάμαι λολ!Με τα άλλα τα φτιάχνω εγώ όπως να ναι (είμαι άσχετος αλλά θα μάθω) και μου έρχονται και πιο φτηνά!Τι μου προτείνετε?
greekfragma Δεκέμβριος 25, 2005 #2 Δεκέμβριος 25, 2005 οι μισοι θα σου πουνε στακερ.οι αλλοι μισοι καντο μονος σου εγω ειμαι της αποψης οτι εαν εχεις ορεξη για μοντες και πιανουν τα χερια σου φτιαξε ενα φθηνοτερο
johnnymous Δεκέμβριος 25, 2005 #3 Δεκέμβριος 25, 2005 και εγώ θα σου πρότεινα κάτι καλό και φθηνό απο το πλαίσιο και κάντο ότι θες
Spyrious Δεκέμβριος 25, 2005 #4 Δεκέμβριος 25, 2005 Mod!!!Έτσι μπορείς να το φτιάξεις σύμφωνα με το γούστο σου.
DMylonas Δεκέμβριος 25, 2005 #5 Δεκέμβριος 25, 2005 Και εγώ είμαι της άποψης, φθηνό+mod... Μετά το mod θα έχεις ένα Unique Case σε όλον τον κόσμο!!! Σκέψου το
jpavly Δεκέμβριος 25, 2005 #6 Δεκέμβριος 25, 2005 Μέση λύση:Πάρε ένα κάπως φθηνό, αλλά να είναι καλό κουτί και βγάλτου τα μάτια!
Athens2004 Δεκέμβριος 25, 2005 #7 Δεκέμβριος 25, 2005 Εγω θα σου πώ να πάρεις staker και να το moddareis . [by the way για την ποιότητα κατασκευής του - του χώρους του - τις ευκολίες του 4in1 2Χ12cm + 1Χ9 mounted δεν εχει και τόσο ακριβά . Ούτως η άλλως το κουτί ειναι κατι που το έχεις για καιρό , εδώ τα δίνουμε αλλου και αλλου . ]
Κοπρίτης Δεκέμβριος 25, 2005 #8 Δεκέμβριος 25, 2005 Eγω θελω απλα να σου πω οτι το σωστο μονταρισμα ενος κουτιουτις πιο πολλες φορες φτανει να ξεπερνα το κοστος ενος καινουριο και ακριβοτερου stock case.αυτο ειναι και το αντιτιμο της μοναδικοτητας που προανεφερε ο ΔημητρηςΜην εχεις δλδ την εντυπωση οτι σωνει και καλα θα σου βγει φθηνοτεραΟσοι εχουν ασχοληθει ξερουν τι εννοωΥπαρχουν πραγματα που στην αρχη δεν τα φανταζεσαι αλλα στην πορεια φουσκωνουν το κοστος(απο χρωματα και εργαλεια μεχρι πανελακια και αλλα αξεσουαρ)Απ'την αλλη καλο ειναι αν ειναι να επενδυσεις χρονο χρημα και προσωπικη εργασια σε ενα project,να το κανεις με την καλυτερη δυνατη βασηδλδ να ξεκινησεις πανω σε μια καλη πλατφορμα (βλ. stacker π.χ)και οχι σε ενα φτηνιαρκο κουτι που συντομα δεν θα καλυπτει τις αναγκες σουΑν παλι δεν νοιωθεις ακομα σιγουρος για τις δυνατοτητες σου και δεν θελεις να ρισκαρεις ανεπανορθωτες ζημιες σε ενα ακριβο κουτι,παρε ενα καλο case, στησε το συστημα σου να το δουλευεις κανονικακαι παραλληλα με την πρωτη ευκαιρια παρε και ενα φτηνο για να πειραματιστεις.Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να περιμενεις να τελειωσεις ενα mod προκεμενου να στησεις το συστημα σου,και λογω της βιασυνης να κανεις συμβιβασμους ή λαθη τα οποια θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει αν ειχες ενα δευτερο κουτακι οτι και να αποφασισεις παντως σου ευχομαι καλη επιτυχιακαι μην διστασεις να ρωτησεις οτιδηποτε σχετικο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.