Herc Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 Ειπα και εγω ο αμοιρος, να κανω adsl συνδεση,αλλα παει χειροτερα απο pstn(κατεβαζω μερικες φορες ακομα κα 1.8kb, max 6.5).Aπο altecnet μου λενε δεν εχω προβλημα,κανανε και συσταση στον οτε να ελενξει την γραμμη,αλλα τιποτα,οποτε σκεφτομαι οτι ειμαι σε κανενα DSLAM σαν κατσαρολα με μακαρονια, γιατι δοκιμασα και αλλους isp, αλλα και modem και τα ιδια :...: .Οποτε σκεφτομαι να κανω την γραμμη 512(οχι τον isp)μπας και δω ασπρη μερα. Y.Γ :bye:
greekfragma Δεκέμβριος 24, 2005 #2 Δεκέμβριος 24, 2005 απο οτι φανταζομαι καρδιτσα=1 δσλαμ. πηγαινε στο adslgr.com να δεις τι θα σου πουνε ως πιο ειδικοι
sotiris Δεκέμβριος 26, 2005 #4 Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Herc Ειπα και εγω ο αμοιρος, να κανω adsl συνδεση,αλλα παει χειροτερα απο pstn(κατεβαζω μερικες φορες ακομα κα 1.8kb, max 6.5).Aπο altecnet μου λενε δεν εχω προβλημα,κανανε και συσταση στον οτε να ελενξει την γραμμη,αλλα τιποτα,οποτε σκεφτομαι οτι ειμαι σε κανενα DSLAM σαν κατσαρολα με μακαρονια, γιατι δοκιμασα και αλλους isp, αλλα και modem και τα ιδια :...: .Οποτε σκεφτομαι να κανω την γραμμη 512(οχι τον isp)μπας και δω ασπρη μερα. Y.Γ :bye: παράπονα στον ΟΤΕ. έχει υποχρέωση νομίζω να σου παρέχει τη μισή της ονομαστικής. μπορείς να δοκιμάσεις και αναβάθμιση σε 512, η διαφορά τιμής είναι μικρή. μήπως η γραμμή σου είναι προβληματική? (θόρυβος). το modem στα πόσα συγχρονίζει? έχει ενδείξεις για θόρυβο - σήμα κλπ γραμμής?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.