Jump to content

Λιγη βοηθεια.

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειπα και εγω ο αμοιρος, να κανω adsl συνδεση,αλλα :( παει χειροτερα απο pstn(κατεβαζω μερικες φορες ακομα κα 1.8kb, max 6.5).Aπο altecnet μου λενε δεν εχω προβλημα,κανανε και συσταση στον οτε να ελενξει την γραμμη,αλλα τιποτα,οποτε σκεφτομαι οτι ειμαι σε κανενα DSLAM σαν κατσαρολα με μακαρονια, γιατι δοκιμασα και αλλους isp, αλλα και modem και τα ιδια :...: .Οποτε σκεφτομαι να κανω την γραμμη 512(οχι τον isp)μπας και δω ασπρη μερα.

Y.Γ :bye:

Αρχική απάντηση από Herc

Ειπα και εγω ο αμοιρος, να κανω adsl συνδεση,αλλα :( παει χειροτερα απο pstn(κατεβαζω μερικες φορες ακομα κα 1.8kb, max 6.5).Aπο altecnet μου λενε δεν εχω προβλημα,κανανε και συσταση στον οτε να ελενξει την γραμμη,αλλα τιποτα,οποτε σκεφτομαι οτι ειμαι σε κανενα DSLAM σαν κατσαρολα με μακαρονια, γιατι δοκιμασα και αλλους isp, αλλα και modem και τα ιδια :...: .Οποτε σκεφτομαι να κανω την γραμμη 512(οχι τον isp)μπας και δω ασπρη μερα.

Y.Γ :bye:

παράπονα στον ΟΤΕ.

έχει υποχρέωση νομίζω να σου παρέχει τη μισή της ονομαστικής.

μπορείς να δοκιμάσεις και αναβάθμιση σε 512, η διαφορά τιμής είναι μικρή.

μήπως η γραμμή σου είναι προβληματική? (θόρυβος).

το modem στα πόσα συγχρονίζει?

έχει ενδείξεις για θόρυβο - σήμα κλπ γραμμής?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.