jimbrav Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 παιδια μια βοηθεια εχω τα win xp pro οποτε ανοιγω τον firefox και παταω τιν επιλογη bookmarks μου βγαινει το μηνυμα no disk in the drive please insert a disk in the drive καμια βοηθεια γιατι εχει γινει πολυ ενοχλητικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbrav Δεκέμβριος 24, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 παιδια το βρηκα!!!!thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Τι έφταιγε τελικά? Εμείς να μην μάθουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbrav Δεκέμβριος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 εχω ενα floppy το οποιο εχει και card reader μαζι.τις υποδοχες που μπαινουν οι καρτες μνημης τις βλεπει ο υπολογιστης σαν αφαιρουνενους δισκους.αλλαξα τα γραμματα που αντιστοιχουσαν σε αυτους σε αλλα. π.χ. απο G σε R και το προβλημα λυθηκε ,αφου το ειχα ψιλιαστει διαβαζοντας σε διαφορα forum με αντοιστιχα προβληματα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.