ant0ine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2005 Καλημέρααααα... Λοιπόν μόλις αυτή την εβδομάδα απέκτησα μια ADSL σύνδεση και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό! Παρόλα αυτά συνειδητοποίησα ότι το κουτί μου πλέον δεν μου δίνει αυτά που θέλω, κυρίως από άποψη θορύβου και θέλω να το αντικαταστήσω!!!:giveup: Λοιπόν όπως προανέφερα θέλω να είναι αθόρυβο, όσο πιο πολύ τουλάχιστον γίνεται για να μπορώ να το έχω ανοιχτό και όταν κοιμάμαι αν χρειαστεί κάποιες φορές... Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, όπως π.χ. του να έχει παραπάνω από 3-4 θέσεις για δίσκους ή 5 θήκες για DVD και άλλες συσκευές... (θα μου πεις τώρα δεν έχεις γιατί στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις) Δεν ξέρω τι παίζει καθόλου με υδρόψυξη.. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι με κόστος κάτω από 200;;; :whistling Έχω σταμπάρει το Thermaltake Kandalf που έχει υποδοχές για υδρόψυξη και το CM Stacker, αλλά δεν ξέρω πόσο θα πάει το κόστος αν θελήσω να κινηθώ σε υδρόψυξη.. Είδα ότι το Stacker κοστίζει γύρω στα 170 γιούρια, και το kandalf γυρω στα 195!! Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε με υδρόψυξη η χωρίς;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
thrasher Δεκέμβριος 24, 2005 #2 Δεκέμβριος 24, 2005 Kαλωσηρθες!Mην παρεις κουτι με υδροψυξη.Οταν θελησεις να βαλεις υδροψυξη κανε ενα search στο thelab και θα τα βρεις ολα!Κοιτα για armor και stacker.Αν οπως ειπες δεν θελεις πολυπλοκα πραγματα κοιτα στο πλαισιο για chieftec!εντιτ.Μην στηριζεσαι στις τρυπες που εχει το armor-kandalf,γιατι ειναι παρα πολυ μικρες και οι περισσοτεροι σωληνες δεν περνανε.
johnnymous Δεκέμβριος 24, 2005 #3 Δεκέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher [Σήμερα, στις 12:51] Αν οπως ειπες δεν θελεις πολυπλοκα πραγματα κοιτα στο πλαισιο για chieftech! Σωστό!! Αλλιώς πήγαινε στο cmstacker. απο το e-shop το πήρα 155
ant0ine Δεκέμβριος 26, 2005 Author #5 Δεκέμβριος 26, 2005 Και εμένα τελικά προς τα εκεί με κόβω να καταλήγω... (Stacker)Να ρωτήσω κάτι πάραυτα;; Αξίζει να πάω με την μία προς υδρόψυξη μεριά...;;;Τι κόστος πρέπει να υπολογίζω;;; Υπάρχουν έτοιμες λύσεις κάπου να πάρω μια ιδέα;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.