Vadergr Ιανουάριος 18, 2006 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Δεν ειναι καθολου ασχετο πως το διαβαζουν και αλλοι.Πρωτα να εβγαινε η ''ελληνικη'' εκδοση και μετα η μεταφρασμενη, να πω ενταξει.Αλλα ''ελληνικο'' review στα αγγλικα και μετα ''Ελληνικη εκδοση στα \\ελληνικα\\ για οσους δεν κατεχουν την αγγλικη'' πρωτη φορα βλεπω.Συγγνωμη για το εριστικο υφος ,αλλα το βρηκα πολυ θλιβερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 18, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT 51+ από guru3d... 3 ώρες λέει Και μενα τοσο και λιγοτερο εδινε, τελικα το κατεβαζω απο fileshack με 105Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 18, 2006 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:30] Δεν ειναι καθολου ασχετο πως το διαβαζουν και αλλοι.Πρωτα να εβγαινε η ''ελληνικη'' εκδοση και μετα η μεταφρασμενη, να πω ενταξει.Αλλα ''ελληνικο'' review στα αγγλικα και μετα ''Ελληνικη εκδοση στα \\ελληνικα\\ για οσους δεν κατεχουν την αγγλικη'' πρωτη φορα βλεπω.Συγγνωμη για το εριστικο υφος ,αλλα το βρηκα πολυ θλιβερο... Συγνώμη και απο μένα για την τελευταία παράγραφο αλλά δεν ωραίο να κατακρίνουμε κάθε καλή προσπάθεια εντός συνόρων κιόλας. Υποθέτω πως πρώτα γράφτηκε στα αγγλικά γιατί πολλά κομμάτια του άρθρου προέρχονται κατευθείαν απο τα whitepapers και δεν είναι και τόσο εύκολη και άμεση η μεταγλωτισή τους. Οπότε για λόγους χρόνου έφυγαν με την μία στα αγγλικά. Πριν 2 ώρες τελείωσε να σου πω την αλήθεια.. στη ζούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 18, 2006 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Ναι βρε ,δεν υπαρχει προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Και μενα τοσο και λιγοτερο εδινε, τελικα το κατεβαζω απο fileshack με 105Κ καλά, με την 512 δεν θα πιάσει τόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 18, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Η φάση είναι οτι απο την κίνηση ούτε στο core μπαίνει ούτε στο rage3d που έιναι στον ίδιο server... omg δηλαδή..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιανουάριος 18, 2006 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Παίδες, είναι πολύ καλό το review, αλλά είναι κρίμα να το διαβάζουμε στα αγγλικά και μάλιστα σε ελληνόφωνο site. Δεν πειράζει να μη βγει πρώτο, αρκεί που είναι το πρώτο Ελληνικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 18, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Και μενα τοσο και λιγοτερο εδινε, τελικα το κατεβαζω απο fileshack με 105Κ 325,8 από εδώ λοοοολΜια χαρά πάει...αν και ...3 ευρώ....δεν είναι λίγα για Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 18, 2006 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Καλο μου φαινεται για eveyday settings:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 18, 2006 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Κανένα άλλο καλό λινκ ρε παιδιά γιατί τα άλλα στην σελίδα της futuremark= Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 18, 2006 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Καλο μου φαινεται για eveyday settings:rolleyes: καλα ρε θεριο ποτε προλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 18:53] Κανένα άλλο καλό λινκ ρε παιδιά γιατί τα άλλα την σελίδα της futuremark= Κι εγω απο fileshack κατεβαζω κι εχει πολυ καλες ταχυτητες,απλα πρεπει να περιμενεις λιγακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 18, 2006 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 19:01] Κι εγω απο fileshack κατεβαζω κι εχει πολυ καλες ταχυτητες,απλα πρεπει να περιμενεις λιγακι.. Ακόμη 1 λεπτό για να αρχίσω από το fileshack.Για να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2006 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Για προσπαθησε απο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 18, 2006 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 19:22] Για προσπαθησε απο εδω Thanks κομάντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 18, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από unstoppable Καλο μου φαινεται για eveyday settings:rolleyes: Και εγώ 1ο run με καθημερινα 4665 :P:P:P:P:P:P http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 18, 2006 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Καλουτσικα τα πανε οι nvidia μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 18, 2006 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 ας το ανεβασει καποιος καπου να δοκιμασω την Χ1800ΧΤ ρε γμτ......οπου και να ψαξω δεν κατεβαινει με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 18, 2006 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 όμορφο είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Ιανουάριος 18, 2006 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Εγω παλι τη να πω, που ειχα κατεβασει το μισο περιπου και επειδη χρειαστηκα για λιγο τη γραμμη το σταματησα και μετα δεν μου εκανε resume.Φτου... παλι απο την αρχη αλλα πριν κατεβαζα 40-42 φουλ αλλα τωρα, ουτε με 15 καθως εχουν πεσει ολοι σαν κορακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.