Jump to content

3Dmark2006 ???

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Χαχ..; 590ΜΒ για ένα 3Dmark05 reloaded; Εκτός αν όλα τα λεφτά είναι στα SM3.0 tests για τα οποία we are not worthy aka X800XT..

Από ένα νέο FM προϊόν περιμένουμε νέες εικόνες, στην αιχμή του δόρατος οχι μια επανάληψη έστω και αν από κάτω παίζονται περισσότερα όπως AGEIA υποστήριξη. Νέες εικόνες έστω και αν πηγαίνουν με 5 καρέ ανα δευτερόλεπτο.

Ξενέρα.-

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 18:23]

Χαχ..; 590ΜΒ για ένα 3Dmark05 reloaded; Εκτός αν όλα τα λεφτά είναι στα SM3.0 tests για τα οποία we are not worthy aka X800XT..

Από ένα νέο FM προϊόν περιμένουμε νέες εικόνες, στην αιχμή του δόρατος οχι μια επανάληψη έστω και αν από κάτω παίζονται περισσότερα όπως AGEIA υποστήριξη. Νέες εικόνες έστω και αν πηγαίνουν με 5 καρέ ανα δευτερόλεπτο.

Ξενέρα.-

Μηπως εμεσως μας λεει οτι SM 2 εποχη στα games τελος?Φοβαμαι συντομα καταστασεις Splinter Cell 3.

Ρε παιδιά,συγνώμη αλλά με τι το τεστάρανε το 3d mark?Δηλαδή έχουνε τίποτα κάρτες γραφικών πιο ισχυρές από τις 7800 κτλ εκεί στα εργαστήρια του 3dmark?Δηλαδή αν δε τα βλέπεις ομαλά με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών,αυτοί πως τα βλέπανε ομαλά?

Αρχική απάντηση από chroma [Χθες, στις 18:23]

Ξενέρα.-

Και να πεις ότι δεν το είπα... :p 1.23GB στα Program Files για το 3DMark 05 Reloaded. Ελπίζω να μην βγάλουν και Revolutions... :p :p

ρε, εγώ άρχισα να σβήνω από το δίσκο για να το βάλω, τι λέμε.

πάντως πολύ ωραία γραφικά.

ειδικά αυτό με το αερόπλοιο είναι εκπληκτική σκηνή.

με χάλασε πάντως που οι σκηνές ήταν σχεδόν όλες revised του 05.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Ρε παιδιά,συγνώμη αλλά με τι το τεστάρανε το 3d mark?Δηλαδή έχουνε τίποτα κάρτες γραφικών πιο ισχυρές από τις 7800 κτλ εκεί στα εργαστήρια του 3dmark?Δηλαδή αν δε τα βλέπεις ομαλά με τις κορυφαίες κάρτες γραφικών,αυτοί πως τα βλέπανε ομαλά?

εντάξει υπάρχουν μηχανήματα εξειδικευμένα για αυτή τη δουλειά, για rendering.

π.χ. η pixar πώς φτιάχνει τα cartoon της, με 6800?

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:07]

εντάξει υπάρχουν μηχανήματα εξειδικευμένα για αυτή τη δουλειά, για rendering.

π.χ. η pixar πώς φτιάχνει τα cartoon της, με 6800?

Σωτήρη φτιάχνοντας το 06 , δεν νομίζω να είχε σαν στανταρ κάτι ανώτερο [απο gtx512 και 1900xtx] η futuremark , απλά πώς να το κάνουμε πέρασε ένας χρόνος και έπρεπε να βάλει τον ''δισκο'' να πάιξει απο την αρχή επειδή τελείωνε [ηδη οι gtx512 sli χτυπανε σχεδον 20κ στο 05] ... ωστε οι αγοραστές να έχουν εναν λόγο παραπάνω να στειλουν την κάρτα τους στο Γ ,,, ασχέτως αν έτρεχε τελεια ολα τα games.

Αρχική απάντηση από Athens2004

Σωτήρη φτιάχνοντας το 06 , δεν νομίζω να είχε σαν στανταρ κάτι ανώτερο [απο gtx512 και 1900xtx] η futuremark , απλά πώς να το κάνουμε πέρασε ένας χρόνος και έπρεπε να βάλει τον ''δισκο'' να πάιξει απο την αρχή επειδή τελείωνε [ηδη οι gtx512 sli χτυπανε σχεδον 20κ στο 05] ... ωστε οι αγοραστές να έχουν εναν λόγο παραπάνω να στειλουν την κάρτα τους στο Γ ,,, ασχέτως αν έτρεχε τελεια ολα τα games.

2*gtx512 είναι ΠΑΡΑ πολύ ψηλά ο πήχυς.

Εδώ μιλάμε ότι με 6800 ουσιαστικά δεν έχεις προβλήματα στα games, εκτός αν θες ΑΑ στα 1280*1024 (και αυτό σε απαιτητικά games).

δηλαδή εγώ με την 6800 και τον athlon xp, πρόβλημα σε όσα games έχω βάλει δεν είχα.

από κει και πέρα, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί gamers που μπορούν να διαθέτουν 1000 ευρώ το χρόνο για κάρτες γραφικών, διότι πολλοί είναι παιδιά.

Εμένα πάντως οι γονείς μου με τίποτα δεν θα μού παιρναν τέτοιο "παιχνίδι".

Οπότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν πολιτική!

Εντάξει, καλή η χαρά της τεχολογίας, αλλά είπαμε!

Ακόμη και τα 200 ευρώ για μια κάρτα θεωρούνται πολλά (κάρτα είναι, πόσο κάνει πια? σιγά το κόστος που έχει).

Η δική μου άποψη είναι κάρτα γραφικών κάθε 3 χρόνια ασχέτως bench - games.

Προσπαθώ να την εφαρμόζω ;)

Το σχόλιό μου ήταν στο πώς τα τεστάρουν, όχι στο πού απευθύνονται.

Αρχική απάντηση από sotiris

Εδώ μιλάμε ότι με 6800 ουσιαστικά δεν έχεις προβλήματα στα games, εκτός αν θες ΑΑ στα 1280*1024 (και αυτό σε απαιτητικά games).

δηλαδή εγώ με την 6800 και τον athlon xp, πρόβλημα σε όσα games έχω βάλει δεν είχα.

Kαταλαβαίνεις όμως ότι δεν είναι όλοι έτσι και δε σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο με σένα. Τον υπολογιστή σου πολλοί μπορεί να τον χαρακτήριζαν χρέπι, μπρίκι και όλα τα συναφή επειδή δεν παίζει σε μάξιμουμ το CoD ή το F.E.A.R.

Έτσι είναι και με το τεστ αυτό. Πολλοί πιστεύουν ότι με αυτό το τεστ βλέπουν το μέλλον των παιχνιδιών. Εδώ που τα λέμε, μην είμαστε και άδικοι, θα θέλαμε όλοι μας να είχαμε τα γραφικά του 3ου τεστ σε όλα μας τα παιχνίδια, έτσι? Αλλά σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να είναι τόσο βαριά τα τεστ και να "αναγκάζει" τους χρήστες να σκέφτονται ότι το μηχάνημά τους σέρνεται.

Επίσης είναι πλέον πάγια τακτική του τεστ αυτού κάθε φορά που θα βγαίνει να στέλνει αρκετές κάρτες στον κάλαθο των αχρήστων γιατί δεν υποστηρίζουν το Α ή Β πράγμα. Μη μου πει κανείς ότι μια Χ850 δεν είναι αρκετή τη σήμερον ημέρα γιατί θα τρελαθώ....

Το κακό όμως είναι ότι το τεστ αυτό πολλές φορές έδειξε το μέλλον. Και δεν το έδειξε μέσω της επαναστατικής του τεχνολογίας αλλά έκανε απλά μια επίδειξη της νέας τεχνολογίας που ΘΑ χρησιμοποιηθεί. Είναι πλέον από φανερό τι πάνε να μας πουλήσουν με την υποστήριξη των διπύρηνων και του PhysX. Αλλά μην είμαστε και πάντα εναντίον, και το τσιπάκι αυτό και οι διπύρηνοι θα μας προσφέρουν εμπειρίες στα παιχνίδια που δε θα έχουμε καν φανταστεί. Απλά να μην το κάνανε τόσο κραχτό ότι τα έχουν πάρει από τις εταιρείες...

Καλό και όμορφο το τεστ αυτό αλλά δημιούργησε ακόμα μια φορά έριδες.

Ρίχνοντας από τα 8 χιλιάρικα την κάρτα μου στα 3800 μέσω μιας σειράς παραγόντων όπως αναγκαστικό τρέξιμο σε μεγαλύτερη ανάλυση και συμμετοχή του θαψίματος του επεξεργαστή μου στο τελικό σκορ είναι βλακώδης διαδικασία. Όλοι ξέρουμε ότι η 7800 μπορεί μια χαρά να χειριστεί τα νέα εφέ χωρίς όλες αυτές τις π@παριές...

Τεσπα, όμορφο τεστάκι, πέρασε η ώρα, time to move on.

:)

Καμμία ιδέα γιατί αν ενεργοποιήσουμε τον κάθετο συγχρονισμό από τον driver, πέφτει το σκορ 700-800 πόντους(σε nvidia) ? Να κόβει fps δύσκολο, μιας και δεν πλησιάζει ποτέ τα 60.

Αρχική απάντηση από RootX

Καμμία ιδέα γιατί αν ενεργοποιήσουμε τον κάθετο συγχρονισμό από τον driver, πέφτει το σκορ 700-800 πόντους(σε nvidia) ? Να κόβει fps δύσκολο, μιας και δεν πλησιάζει ποτέ τα 60.

Τους πλήρωσε ο αντίπαλος να μας σαμποτάρουν...Θάνατος στην ΑΤΙ!!! :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.