overvolt Ιανουάριος 9, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Πάντως οπωσδήποτε δε θα έπεφτα σε 6600GT! Ναι δυστυχώς , η 6600 εχει πολυ χαμηλές επιδόσεις σε σχέση πάντα με το τι δίνει μια 6800 GT . Πέρα απο χαμηλό αριθμό pipeline & vertex μηχανες , εχει και 8 μονο Rops , σε σχέση με τα 16 μιας 6800 GT. Για να τα πω πιο απλά , είναι 30-40% κατω απο μια 6800GT . http://www.tomshardware.com/2005/07/05/vga_charts_vii/page4.html Η πρόταση για μια 6800GS ειναι η λογικότερη για την εποχη μας , και βέβαια το καλό που σας θέλω , ειναι να μην περιμένετε πάνω απο δυο μήνες για να πάρετε μια τετοια . Θα υπάρξουν αρκετές κάρτες , αλλα η διάρκεια του στοκ προβλέπετε να εξαντληθεί μέσα σε ενα τρίμηνο το πολύ. Η πληροφορίες αυτές είναι απο Ευρωπαϊκές σελίδες .. και καμία ευθύνη δεν έχω Και να μην ξεχνάμε ότι η παγκόσμια αγορά είναι ακόμα 71% AGP και 29% PCI E . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grisos Ιανουάριος 12, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Πάντως αναρωτιέμαι αν και πότε θα έρθουν στην Ελλάδα κάρτες GS σε AGP. Και μην ακούσω φράσεις του τύπου "ποιος θα τις αγοράσει"!! Πιστεύω ότι είναι αρκετοί εκείνοι που ψάχνουν κάτι καλό σε AGP αυτή τη περίοδο!Στη Στουρνάρη τουλάχιστον κανείς δε ξέρει τίποτα Αναμένουμε με ελπίδα :unsure: ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 13, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2006 Είναι πάρα πολλοί αυτοί που περιμένουν τις GS AGP , αυτό είναι ένα γεγονός !! Προσωπική μου σπεκουλα , είναι ότι σε μέχρι τις 25 αυτού του μηνά , θα εμφανιστούν σίγουρα στην ελληνική αγορά , υπομονή παλικαριά μου, 2 βδομάδες .. περίπου .. Στη Γερμανία πωλούνται ήδη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νιτσε Ιανουάριος 19, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Παιδια οποιος δει την 6800gs σε agp σε ελληνικο καταστημα να το αναφερει αμεσως.Οπως λενε και στα furum ξεκλειδωνει τα pipes σε ολα τα μοντελα που εχει βγει και εχεις μια ultra στα μισα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 19, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Παιδία στο www.my-shop.gr xfx 7800 gt ----325 Ε τελική ....Όλά τα άλλα είναι πλέον παρελθόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νιτσε Ιανουάριος 21, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2006 παρελθον για εσενα, ρωτα και εμας που εχουμε ακομη agp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 22, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Νιτσε [19-01-2006 16:05] Παιδια οποιος δει την 6800gs σε agp σε ελληνικο καταστημα να το αναφερει αμεσως.Οπως λενε και στα furum ξεκλειδωνει τα pipes σε ολα τα μοντελα που εχει βγει και εχεις μια ultra στα μισα χρηματα. Στα ultra δεν θα παει, αλλα στα 380 - 1100 εγγυημενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.