Jump to content

MSI 6800GT τελος !!!

overvolt

Recommended Posts

Ήταν η πιο ακριβή , και έτσι, αυτά τα ράφια άδειασαν τελευταία ..

Βεβαία είμαι τυχερός , όταν ηρθέ ήταν στα 520 ευρώ, και έπεσε στα 357 , δεν έχω κανένα παράπονο για το θέμα κόστος απόδοση, ίσα ίσα , που κάνω και τον σταυρό μου, που κατάφερα να την πάρω.

Η NVIDIA έχει σταματήσει την παραγωγή NV40 , εδώ και 4 μήνες περίπου.

Έτσι απλά στεγνώνει το στοκ ...

Η μάλλον, πάει στέγνωσε ..

Καλή χρονιά και χρόνια καλά!

Επειδή θέλω να αγοράσω αυτή τη κάρτα αλλά μες στον Ιανουάριο έψαξα αρκετα μαγαζια και την έχω βρει σε κάμποσα:

-megamarket.gr: Λ. Κηφισσού 54 & Ακράγαντος 24 Τηλ: 210 5150807, 210 5142627 366Ε

-Msystems E.Π.Ε.: Φραντζή 26-28 Ν. ΚόσμοςΤηλ: 210 9246280 384Ε

-Future system Στουρνάρη

-Oktabit: Τηλ. 210-6067100

-naftilos:Αγχιάλου 222-224, Πειραιάς Τηλ. 210 4626502 398E

-chip shop: Τηλ 210.27.70.254 210.27.70.629 366

-acorn shop: Τηλ 229-4098524 Δευτέρα-Παρασκευή 9:00πμ-7:00μμ. & Σάββατο 9:00πμ-4:00μμ. 370E

Ωστόσο ήξερα ότι βγαίνει τόσο σε κόκκινο PCB όσο και σε πράσσινο αλλά έχω βρει μόνο πράσσινο.Νομίζω η διαφορά τους είναι στη ψύκτρα με καλύτερη τη πρώτη. Ελπίζω να τη προλάβω γιατί όντως έχει αρχίσει να εξαφανίζεται από κάποια καταστήματα...

MSI Rules!!! :alien:

Αρχική απάντηση από dkns [Χθες, στις 19:09]

Οι τιμές στο site του Multirama για 6800GT είναι 405E για AGP και 379Ε για PCI-E

Μόλις το πρόσεξα η 7800GT έχει επίσης 379E. Καλά είμαστε σοβαροί? Ποιός θα αγοράσει 6800GT όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις 7800GT?

καποιος που δεν εχει pci-e μοβο μηπως??

Παιδιά ψάχνω για 7800GT δύο μέρες τώρα και σε όλα τα μαγαζιά που έχω δει στο skroutz να τις πουλάνε και έχω τηλεφωνήσει μου είπαν ότι δεν έχουν...

Κάτι για την αντιπροσωπία, ίσως τέλος το stock;...

ελεος θέλω μια 7800gt επιτέλους... prolink / msi / xfx whatever !

Kαι εγώ είμαι ευτυχής κάτοχος μιας Galaxy,απ την οποία έχω μείνει απόλυτα ικανοπιημένος καθώς δέχεται πολύ oc!!:D Επίσης η τιμή της είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τις άλλες GT...

Τελικά ξαναρώτησα και απο τα περισσότερα καταστήματα έχουν εξαντληθεί τα stock και μόνο από τη Γραμμή μου είπαν με παραγγελία από Δευτέρα αλλά δε νομίζω.Κρίμα γιατί το μοντέλο αυτό της MSI ήταν πολύ καλή περίπτωση... :(

Εγώ τελικά αν δε τη βρω,έχω είδη κάνει πραγγελία από Γραμμή, θα περιμένω με την ελπίδα να βγάλει η MSI 6800GS σε AGP !!:unsure: :unsure:

Θα είναι τέλεια αγορά και με ένα o\c πιστεύω θα την ευχαριστηθώ...

Εύχομαι το ίδιο σε όλους!!!

Πάντως οπωσδήποτε δε θα έπεφτα σε 6600GT! :eek:

:alien: :alien: :alien:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.