pontium Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2005 Γειά χαρά και χρόνια πολλά:flower: Είχα για δεύτερο δίσκο εναν seagate 80GB ATA και αντικαταστάθηκε με έναν seagate 200GB sata.Δεν θέλω όμως να δουλεύει σε raid αλλά σαν κανονικός δίσκος.Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω στην διαχείριση δίσκων ωστε να τον ενεργοποιήσω χωρίς να γίνει raid?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 τίποτα...φρόντισε απλά για καλό και για κακό να έχεις όλες τις RAID ρυθμίσεις DISABLED από το BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 23, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Τις είχα βάλει στο disable αλλά λολ πάλι.Το πρόβλημα λύθηκε με partition magic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 ΚΟΥΦΟ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 23, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Όντως αλλά δουλεύει....πριν τα απενεργοποίησα όλα αλλά πάλι τίποτα.Δεν τον άνοιγε όπως θα άνοιγε έναν ide.Ήταν πάλι μη καταχωριμένος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Τώρα αυτό που λές τι σχέση έχει με το αν δουλεύει RAID ή όχι....;’λλο να αναγνωρίζει έναν δίσκο και άλλο να στήσεις RAID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Δεν ήθελα ο δίσκος να δουλέψει σε raid αφου τον έβαλα.Ηθελα να δουλέψει σαν τυπικός δίσκος(σαν ide ας πούμε)αλλά στην διαχείριση δίσκων έπρεπε να τον καταχωρίσω χωρίς να τον κάνω ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ όπως λέει.Το θέμα είναι οτι εκει μέσα τον έβλεπε αλλά δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω.Πως θα μπορούσα να τον καταχωρίσω αλλιώς,να τον ενεργοποιήσω ας το πούμε??(μέσα απο την διαχείρηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Τεσπα....pontium εσύ;....PILATUM εγώ! ....εν ολίγοις ...τα νίπτω.. και πάω για ύπνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 02:07] Τεσπα....pontium εσύ;....PILATUM εγώ! ....εν ολίγοις ...τα νίπτω.. και πάω για ύπνο.... :p :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.