Jump to content

Μικρή ερώτηση για δεύτερο δίσκο sata...ΒΡΕΘΗΚΕ

pontium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά χαρά και χρόνια πολλά:flower:

Είχα για δεύτερο δίσκο εναν seagate 80GB ATA και αντικαταστάθηκε με έναν seagate 200GB sata.Δεν θέλω όμως να δουλεύει σε raid αλλά σαν κανονικός δίσκος.Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω στην διαχείριση δίσκων ωστε να τον ενεργοποιήσω χωρίς να γίνει raid??

τίποτα...φρόντισε απλά για καλό και για κακό να έχεις όλες τις RAID ρυθμίσεις DISABLED από το BIOS

Τις είχα βάλει στο disable αλλά λολ πάλι.Το πρόβλημα λύθηκε με partition magic.

Όντως αλλά δουλεύει....πριν τα απενεργοποίησα όλα αλλά πάλι τίποτα.Δεν τον άνοιγε όπως θα άνοιγε έναν ide.Ήταν πάλι μη καταχωριμένος.....

Τώρα αυτό που λές τι σχέση έχει με το αν δουλεύει RAID ή όχι....;’λλο να αναγνωρίζει έναν δίσκο και άλλο να στήσεις RAID.

Δεν ήθελα ο δίσκος να δουλέψει σε raid αφου τον έβαλα.Ηθελα να δουλέψει σαν τυπικός δίσκος(σαν ide ας πούμε)αλλά στην διαχείριση δίσκων έπρεπε να τον καταχωρίσω χωρίς να τον κάνω ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΙΣΚΟ όπως λέει.Το θέμα είναι οτι εκει μέσα τον έβλεπε αλλά δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω.Πως θα μπορούσα να τον καταχωρίσω αλλιώς,να τον ενεργοποιήσω ας το πούμε??(μέσα απο την διαχείρηση)

Τεσπα....pontium εσύ;....PILATUM εγώ!

....εν ολίγοις ...τα νίπτω.. και πάω για ύπνο....:zzz:

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 02:07]

Τεσπα....pontium εσύ;....PILATUM εγώ!

....εν ολίγοις ...τα νίπτω.. και πάω για ύπνο....:zzz:

:p :p :p :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.