Jump to content

Υπαρχει???

dioptra999

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει ξεκλείδωτος P4 2.4 η 2,6 s478? Ρωτάω αν πουλάει κάποιος κατι τέτοιο και τι προβληματα μπορεί να εχεις απο μια τέτοια επέμβαση στην μητρική...

πόσο μπορεί να έχει???

δεν ειμαι και τόσο σίγουρος για αυτό! νομίζω οτι με ένα mod στην m/b ξεκλειδώνει ο p4 multiplier!

δεν μπορώ να πάω σε amd αρχικά λόγω υλικών ειναι όλα στημένα και υπάρχει ήδη p4 2.6@3.2 και μετά γιατί ειμαι υπέρμαχος του intel!

....φιλε μου ΟΛΟΙ οι P4 ειναι κλειδωμενοι....εκτος απο καποια κομματια ES(Engineering Sample) πχ 3.2ES ...Και ειναι λιγακι ως πολυ δυσκολο να βρεις αν δεν εχεις τις αναλογες πηγες...;)

...τωρα βεβαια εχουν παιξει και καποια κομματια Prescott 3.2 με δυνατοτητα να αλλαξεις μουλτι ...αλλα περιοριζοταν απο 14-16 multiplier αν δεν κανω λαθος .

ναι και εγώ κατι τέτοιο έχω ακούσει αλλα έλεγα μήπως μπορούσε κάποιος να το κάνει!! Anyway τι κάνουμε τώρα/??:zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.