Jump to content

Nεκρο ηχειο?...

rambo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω συστημα ηχειων 5.1

Το ενα απ αυτα(δορυφορος) επεσε απο αποσταση 30 εκατοστων(απ τον πυργο στο πληκτρολογιο). Μου χε ξαναπεσει και αλλες 2-3 φορες. Αυτη τη φορα ομως, αν και ακουγεται καποιο φςςςς φαινεται πως δε λειτουργει πλεον. Το ξεβιδωσα αλλα δε παρατηρησα κατι ιδιαιτερο να εχει χαλασει. Μπορω να κανω τιποτα γι αυτο ή να το παρω αποφαση οτι εχει καταστραφει?:cry:

Αν κατά το bungee jumping τεντώθηκε κανένα καλώδιο, τσέκαρε πρώτα αν έχει τσιτώσει/αποσυνδεθεί καμιά επαφή. Για γρήγορο τεστ, βάλε μουσική να παίζει και δοκίμασε να κουνήσεις την σύνδεση του καλωδίου και στις δύο άκρες (και στο ηχείο και στον ενισχυτή) και δες άμα "παίζει".

Και να εχει χαλασει μην τρελαινεσαι!Βγαλε απλα το γουφερακι κ πηγαινε να παρεις ενα παρομοιο και ολα καλα

Αν κατά το bungee jumping τεντώθηκε κανένα καλώδιο, τσέκαρε πρώτα αν έχει τσιτώσει/αποσυνδεθεί καμιά επαφή...

Μπα, οχι, το καλωδιο ηταν λασκα. Οταν παιζει μουσικη ή game ενω ολα τα υπολοιπα ηχεια ακουγονται κανονικα, απ αυτο δεν ακουγεται παρα μονο ενα πολυ σιγανο φςςς... Στο δε calibration απο την soundcard ενω μου το εμφανιζει στα tests, δεν ακουγεται τιποτα. Μηπως αν ξαναπερνουσα τους drivers?

Και να εχει χαλασει μην τρελαινεσαι!Βγαλε απλα το γουφερακι κ πηγαινε να παρεις ενα παρομοιο και ολα καλα

Γουφερακι εννοεις το μεγαφωνακι?

Μιλαμε για επωνυμη μαρκα CREATIVE, δορυφορος συστηματος 5.1 και ισχυος 8W. Δηλαδη μπορω να παρω ενα οποιοδηποτε αλλο φτηνιαρικο ηχειο πχ. ενα απ αυτα

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=18000&Merchant_Id=1&sts_cid=3

και να το αντικαταστησω στη θεση του κατεσταμμενου, και αυτο να συνεργαστει κανονικα ως "Side Left" ?

Eνα αλλο ερωτημα ειναι πως και αν μπορει να συνθεθει κανονικα. Αυτα που εχω τωρα συνδεονται ως εξης: Στο πισω μερος εχουν 2 υποδοχες με πιαστηρακια, ενα με κοκκινη ενδειξη και ενα με μαυρη, οπου βαζω τα αντιστοιχα καλωδια. Με τον ιδιο τροπο συνδεονται γενικα ολα τα ηχεια?

Οχι εννοω να ξεβιδωσεις το ηχειο που εχει προβλημα, να βγαλεις το woofer που εχει μεσα και να πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη να σου δωσουν κατι αντιστοιχο.

Κοιταξε...δεν ειναι τοσο απλο. Θα πρεπει να σπασω τις ενωσεις με τα καλωδια. Μετα πρεπει να τις κολησω με κολητηρι(δεν εχω). Οταν λες woofer εννοεις το ηχειο? Αυτο ειναι κολημενο στη θηκη-κουτι του και δε βγαινει. Αλλα ακομα κι αν βρω ενα ηχειακι παρομοιο με αυτο που χαλασε(8W) μπορω να το βαλω στη σωστη θεση και να συνεργαστει κανονικα και αρμονικα με τα υπολοιπα(5.1)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.