n_koul Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2005 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα!Εχω ενα προβλημα με το plextor 708 dvdrw που εχω και το εχω κανει εξωτερικο με τη χρηση ενος case.Μεχρι χθες εγραφα τα παντα κανονικα. Χθες προσπαθησα 2 φορες να γραψω ενα cd μουσικης μαρκας HHB ( τα θεωρω από τα καλυτερα αν και δεν ειναι audio cdr ).Δυστυχως ενω ξεκινούσε το nero στο 5% κολλησε και τις 2 φορές. Αλλαξα usb θυρα και παλι τιποτα.Τελικα το εγραψα στο dvdrw που εχει ενσωματωμενο το laptop ( toshiba m30x ).Τα ιδια δισκακια τα εχω ξαναγραψει στο plextor χωρις προβλημα.Τι μπορει να φταιει? Πως μπορώ να το καταλάβω γιατι καποιο error message δεν είχα.Αν πάλι ηρθε η ωρα να πετάξω το plextortaki μου μετα απο( 3 χρόνια ) είναι καλή λύση να πάρω ενα εξωτερικό LG που εχω ακούσει οτι τα διαβάζει όλα και ειναι και φθηνό ή να πάρω ενα καινουργιο plextor και να το κανω παλι εξωτερικό?Γενικα τα dvdrw που έχουν στα laptop δεν τα εμπιστευομαι.
Johnakis12 Δεκέμβριος 23, 2005 #2 Δεκέμβριος 23, 2005 Μπορεί να έχει πρόβλημα και το κουτί.Δοκίμασε να βάλεις ένα cd ή ένα dvd να παίζει και δες αν δουλεύει σαν player ή μήπως κολλάει κι έτσι.
n_koul Δεκέμβριος 23, 2005 Author #3 Δεκέμβριος 23, 2005 σαν player δουλευει κανονικα. αυριο θα αγοράσω αλλη μάρκα cd για να δοκιμασω και θα προσπαθήσω να γράψω και ενα dvd. παντως το hhb που εβαλα μέσα το αναγνωριζε κανονικά. παίζει να έχει πρόβλημα μόνο το writing?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.