Jump to content

Δεν έχω WPA εγκατεστημένο

thanosmts

Recommended Posts

Γειά σαs και καλέs γιορτεs,

αγόρασα πριν λιγεs ημερεs ενα 3COM WIRELESS ROUTER 11G......

Ολα καλα, εχω σεταρει το συστημα αλλα μολιs προσπαθω να βαλω wireless encryption χάνω τα πάντα. Προτιμώ να βάλω WPA-PSK. Έχω βρει διάφορούs οδηγούs και ολοι καταλήγουν στο να επιλέξω WPA στο DATA ENCRYPTION στα XP. Στο DATA ENCRYPTION ομωs εμενα μου δίνει μονο WEP και τιποτε αλλο. Κοίταξα για κανα update αλλα δεν βρήκα ακρη, Service pack 2,fully installed.

Καμιά γνώμη? Πιστεύω πωs εαν καταφέρω και μάθω στα ΧP μου τι είναι αυτο το WPA(και μου το δίνουν σαν option εκτόs του WEP ( θα μπορέσω να κάνω το perfect match).

Thanks

Thanos

Ευχαριστω,

κατέβασα και τα 2 αλλα δεν μ'αφήνει να τα εγκαταστήσω. Το ενα ειναι 64-αρι και το αλλο μου λεει πωs εχω νεοτερο version και δεν χρειαζεται.

Εντωμεταξυ αποφασισα να δοκιμασω εστω WEP-128 αλλα και εκει συμβαίνει το εξηs κουφο. Δινω passphrase στο Router, παω στα XP στο WEP DATA ENCRYPTION tou SSID και δεν μ'αφηνει να αλλαξω με τιποτα το key. Το αλλαζω, παταω ΟΚ και μολιs ξαναμπαίνω βλεπω πωs εχει κρατήσει καποιο αλλο. Δεν ξερω ποιο ειναι το αλλο για να το δωσω passphrase στο router γιατι εχει κυκλακια. Εχω αλλαξει ονοματα SSID και διαφορα αλλα, μα παλι τα ιδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.