Jump to content

Συνιστάται αναβάθμιση τροφοδοτικού?

mellodos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το σύστημα της υπογραφής τροφοδοτεί ένα Antec 550 True Control, 2 ετών περίπου με 24pin adaptor.Το θέμα έιναι οτι τρώω κάτι ξαφνικά restart και κάτι μπλε οθόνες με καρατσεκαρισμένο το stability στο ο/c.Τα ίδια ακριβώς μου παρουσίαζε και με μια μητρική MSi k8n-sli και πίστευα ότι δεν άντεχε το o/c η μητρική αλλά μάλλον έκανα λάθος.... Μήπως το Antec γέρασε?

Από τα παλιά τροφοδοτικά που όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει ήταν από τις καλές επιλογές. Για σημερινό σύστημα είναι από τις επιλογές για αποφυγή. Αν μπορείς άνοιξέ το να δεις μην έχει σκάσει κανένα mosfet και κοίτα και με το πολύμετρο σε φορτίο να δεις πως συμπεριφέρεται. Μάλλον καιρός για νέο.

(Hi tristeno):hi:

Το είχα πολυμετρήσει στην msi k8n sli και δεν εδειχνε να έχει πρόβλημα.Το περίεργο είναι πως ενώ στην παλιά μου Msi neo2(nf3) στα 2700 (10χ270) όλα πήγαιναν ρολόι, τώρα με τα ίδια settings και στις δύο nf4 μητρικές που δοκίμασα, μου χτυπάει το raid με μπλε οθόνες (raid.xxx error) και πετάει restart τα οποία έιναι πιθανό να οφείλονται στο raid και αυτά.Φταίει το τροφοδοτικό όμως? Υπ 'οψιν πως καμιά φορά τα ίδια παρουσιάζονται ακόμα και όταν τρέχω default.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.