unknown Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2005 πριν λιγο εγκατεστησα εναν 120αρη seagate 7200,9 sata2...το προβλημα ειναι οτι οταν κλεινω τον υπολογιστη και μονο τοτε ακουγεται απο τον σκληρο κατι σαν γρατζουνισμα λες και βρισκει η δαγκανα πανω στον δισκο...ειναι φυσιολογικο αυτο?λειτουργικο δεν εχω βαλει και η μητρικη αναγνωριζει τον δισκο..help παιδια!!αν ειναι να τον γυρισω πισω μπορω μονο αυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Και ο δικός μου ο seagate, αν και παλαιότερος, έτσι κάνει. Γενικώς πολλοί δίσκοι κάνουν έτσι, οπότε δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Δεκέμβριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 ευχαριστω!παραξενευτηκα γιατι στο αλλο πισι εχω εναν 7200.9 pata που δεν εκανε ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Α, ε τότε να ανησυχήσεις... Βασικά είναι πολύ έντονο ή απλώς εννοείς οτι ακούγεται όταν διαβάζει/γράφει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Δεκέμβριος 30, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 οχι οχι...αυτο γινεται ΜΟΝΟ οταν κλεινει ο υπολ.Δεν ειναι τοσο εντονος θορυβος,δηλ πρεπει να εισαι ακριβως διπλα στον δισκο για να ακουσεις κατι.παντως δεν τον εστειλα πισω και μετα απο 2-3φορματ που εχω κανει και πολλες εγκαταστασεις προγραμματων δεν εχω παρατηρισει κανενα απολυτως προβλημα...εχω και 5χρονια εγγυηση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.