Jump to content

Ποιοτητα καρτων γραφικων, NVidia chips

spinner

Recommended Posts

Επροκειτο να αγορασω καποια καρτα γραφικων PCIe Νvidia 6600 αντε μεχρι 110 ευρω..

και _δεν_ ειμαι gamer ουτε κλοκαρω την καρτα.

Βλεπω στο πλαισιο μια 6600 asus 145e πολυ ακριβη.

Παμε e-shop:

υπαρχει μια msi 6600 LE

μια XFX passive cooling και μια gainward και μια asus passive cooling 6600

Αναμεσα σε

XFX, MSI (LE) , Asus(passive cooling) και Gainward τι θα διαλεγατε ?

Αυτο που θελω ειναι ποια απο τις 3 θα μου δωσει την καλυτερη εικονα.

Τις Asus,MSI,XFX λογω του passive cooling τις φοβαμαι για πολυχρονη χρηση αν και η καρτα που εχω εδω και 5 χρονια passive cooling ειναι και χωρις ανεμιστηρες στο κουτι.

Μονο η GainWard εχει ανεμιστηρα πανω της.

Το μονο plus της ΜSI εναντι Asus ειναι το HD tv out ..

Kατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι αναμεσα σε Αsus και ΜSI.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514125

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513146

Μεταξυ μας , η Asus φαινεται ποιοτικοτερη και η διαφορα τους ειναι 15ευρω.

Δεν ξερω τι παιζει με τις ΜSI αλλα ακουω καλα λογια και ψηνομαι να την αγορασω :)

Κατα 99% λεω να παω σε ΜSI.

Η ψυκτρα της Asus πρεπει να ειναι θηριο, right ?

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από spinner [22-12-2005 18:51]

Οταν η Αti δωσει drivers για Solaris,FreeBSD και Linux τοτε θα παρω ΑTi

:OT:

Κοίτα να δείς βρε αδερφέ τι τζιμάνια είναι η σημερινή νεολαία.

Στην εποχή που είχα χρόνο για να χάσω στο Linux μόλις και μετα βίας προλαβαινα να κάνω administration στο ριμαδι το gentoo που ήταν και εύκολο. Εσύ έχεις Linux, BSD και ...Solaris!!!! Μπράβο:blink: !!!

Πάντως την εποχή εκείνη, προπερσυ δηλαδή, μια χαρά drivers είχε η ΑΤΙ. Ήταν λίγο buggy βέβαια αλλά μόνο σε πολύ υψηλό επίπεδο(κάτι παιχνίδια, που εσύ δεν παίζεις, αν θυμάμαι..).

Οπότε, 1.5 χρόνο μετά λογικό είναι οι drivers Να είναι μια χαρα για την δουλειά που τους θές(desktop).

:OT:

Πάντως αν θές την γνώμη μου έκανες λάθος.Καλύτερα να έδινες 30Ε και να έπαιρνες μια GF5200 αφού δεν παίζεις παιχνίδια. 3D desktop δεν βλέπω να βγαίνει για τα επόμενα 3-4 χρόνια(αφού η SUN τα έκανε πλακάκια με την MS Και ακύρωσε το Looking-Glass), οπότε θα ήσουν σένιος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.