Bechli Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2005 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την μητρική μου από το εν λόγο κατάστημα θα ήθελα όσοι έχεται αγοράσει από εκεί να μου πείτε γνώμες. Επίσης μπορώ να βλέπω σε ποιο σημείο βρισκετε η παραγγελία μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Δεκέμβριος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Πήρα τον φορητό μου από εκεί δεν είχα κάποιο πρόβλημα.....Είναι μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα και πολιτική τους είναι να μην έχουν φυσική επαφή με τον πελάτηΠροσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί τους γιατί ήθελα μία σφραγίδα αλλά όλη η δουλεία έγινε με FAx kai courier.Στην περιπτώση μου Αθήνα όλα εξελίχθηκαν φυσιολογίκα (παραγγέλια την μία μέρα την επόμενη ο φόρητος σπίτι μου - πληρωμή με την παράδοση)Αυτά...Σε περίπτωση DOA δεν γνωρίζω τι θα συμβεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bechli Δεκέμβριος 22, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Eυχαριστώ για την πληροφορία. Υπάρχει στο site κανένα σημείο στο οπίο μπορώ να βλέπω σε ποιο σημείο βρίσκεται η παραγγελία μου όπωσ στο e-shop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 δεν νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 To chipshop παιρνει και απο δω μια θετικη.Εχει πολυ καλες τιμες και εχει παραγγειλει ενας φιλος μου απο κει και ολα εγιναν γρηγορα.Το μονο προβλημα ειναι αν υπαρχει πολυ stock.Δηλαδη πηραμε τηλ πρωτα και μετα εγινε η παραγγελια για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bechli Δεκέμβριος 23, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Τελικά έκανα χθες έκανα την παραγγελία και με πήραν σήμερα να μου πουν ότι δεν έχουν stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Δεν ανεφερα οτι υπαρχει προβλημα στο stock?!?Τεσπα...αναμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bechli Δεκέμβριος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Την ακύρωσα την παραγγελία. Σιγά μην περίμενα μεχρι το 2006 για να πάρω την DFI μου. Με βλέπω να κάνω καμιά βόλτα στην στουρνάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2005 Καλα εκανες και καλα θα κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.