Jump to content

Καμμένη Χ700 Pro

since1984

Recommended Posts

Εχω μια καρτα x700 pro 128mb saphire agp την έχω δουλέψει μια βδομάδα και ξαφνηκά μια μέρα μου πέθανε.κάτω απο την καρτα παρατήρησα κάπιοα σημαδια κατω από καθε πυκνωτη

υπάρχει τρόπος να την φτιάξω ??ή να την πετάξω????

πήγαινε ορέ με την απόδειξη αγοράς σου στο κατάστημα στο οποίο την πήρες (εντός εγγύησης) και πες τους να στην αντικαταστήσουν....RMA είναι όταν γυρίζουν το προιόν στην αντιπροσωπία του :) και σου δίνουν new :D

είναι εντός εγγύησης αν την 'επαιρνα από κανά κατάστημα εδω κοντά θα την επέστρεφα για καινουρια αλλά τη έφερα από overclockers.co.uk καταλαμβάνεις δεν συμφέρει να τη στέιλω και να μου στειλουν καινουρια

αχμμμμμμ πές τους να σου δώσουν το τηλ της αντιπροσωπίας εδώ στην ελλάδα.....!της κάρτας γραφικών εννοώ.....η βρες το εσύ κάπως...... θα γίνει κ η δουλειά σου πιστεύω μέσω της αντιπροσωπίας πιστεύω.....try it δεν χάνεις τπτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.