Jump to content

εγγυηση lcd philips οθονων

dasak14

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετε! Τελευταια προσπαθω να βρω πληροφοριες σχετικα με την εγγυηση στις νεες οθονες της philips που φερουν την ενδειξη perfect panel. Απο οτι εχω διαβασει στα επισημα κειμενα τους η εγγυηση perfect panel ισχυει μόνο για ενα χρονο και οχι 3 που αφηνεται να εννοηθει. Επιπλεον δεν υπάρχει καμια αναφορα για το τι συμβαινει στη συνεχεια. Η ιδια η αντιπροσωπεια μου ειπε ότι δεν γνωριζε ι και περιμενει και αυτη πληροφοριες αφου πρωτα τους ειχα τηλεφωνησει μια βδομαδα πριν και μου ελεγαν οτι ισχυει για 3 χρονια. Επισης υποτιθεται οτι η εγγυηση για την Ε.Ε για τα μερη της οθονης ειναι η Philips F1rst Choice Warranty η οποια καλύπτει την οθονη για 3 χρονια, δεν αναφερει όμως πουθενα τι τμηματα καλυπτει και αν σε αυτα ειναι και το backlight και το πανελ. Επειδη αρκετοι πιθανον να εχουν αγορασει καποια απο αυτες τις οθονες λογικα θα υπάρχουν επιπλεον πληροφοριες στα εγχειριδια που είχαν στο κουτι τους. Σας παρακαλώ λοιπον αν μπορειτε ναγραψετε βαση αυτών τι καλύπτει η Philips F1rst Choice Warranty και αν αναφερει κατι για την πολιτικη pixel που υπάρχει μετα τον 1 χρονο. Ενδεχομενως και καποιος που δεν εχει αγορασει οθονη αλλά ξερει καποιο link που να αναφερει σχετικα να μπορει να βοηθησει.

Ειναι κριμα γιατι θελω να παρω την 170p6eg που πιστευω ειναι η καλύτερη στα 300 ευρω και δισταζω γιατι ειναι ασαφης η εγγυηση της.

Ευχαριστω εκ των προτερω για οποιον βοηθησει.

Noμιζω οτι αν οταν αγορασες την οθονη σου,σου ''εταξαν'' 3ετη εγγυηση και φαινεται σε καποιο χαρτι, τοτε την δικαιουσαι.Προσπαθησε ακομα καλυτερα, να αναγραφεται η εγγυηση στην αποδειξη αγορας.

Δεν την εχω αγορασει ακομα. Ξερω οτι εχει 3 χρονια on-site και ξερω οτι για ενα χρονο ειμαι σιγουρα καλυμμενος απο καμμενα πιξελ καθε φυσεως. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν καλύπτει η εγγυηση και πανελ και backlight και για τα 3 χρονια καθως και την πολιτική πιξελ μετα τον 1 χρονο. Στα κειμενα λέει οτι ειναι κλάσης Ι που θα επρεπε επομενως να εχει 0 πιξελ και για τα 3 χρονια. Απο Αγγλια μου απαντησαν οτι για Ε.Ε η εγγυηση ειναι 3 χρονια,αλλά κατι τετοιο δεν αναφερεται σε κειμενο σε ιστοσελιδα. Για αυτό ελεγα αν καποιος αγορασε τετοια οθονη να πει αν αναφερει στα εγγραφα της κατι. Νομιζω και η 190χ6 στη κατγορια αυτή ανηκει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.