dioptra999 Δεκέμβριος 22, 2005 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 δοκίμασε τα παρακατω τηλ ειναι τεχνικών της dsl:2107295399 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 22, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Παιδιά, ναι και η γραμμή είναι pstn....Το θέμα είναι ότι από χθες το μεσημέρι που δοκίμασα να συνδεθώ, έχω πάρει το μακρύτερο......δεν έχει φτιάξει...............τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε φούστη...........Αρχική απάντηση από dioptra999 δοκίμασε τα παρακατω τηλ ειναι τεχνικών της dsl:2107295399 τεχνικών του ΟΤΕ εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Δεκέμβριος 22, 2005 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 ξαναρωτω τι provider εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Δεκέμβριος 23, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 EΠΙΤΕΛΟΥΣ........................Ω ΝΑΙ...............................ΕΦΤΙΑΞΕ.............................ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ......................ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.................. :D :D Σήμερα το πρωί, το ανοίγω, πάλι τίποτα........περνάει λίγη ώρα βλέπω τη γραμμή κατειλημμένη, το dsl ενεργό, καπάκι τηλέφωνο από τις βλάβες........«ξέρετε εμείς δεν είχαμε πρόβλημα, η γραμμή είναι μια χαρά, κλπ» (το ξεπερνάμε αυτό), έβαλα και τα φίλτρα και όλα κομπλέ.............35άρια ο μούλος............ Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν να βρούμε κάποια λύση. Αρχική απάντηση από jpcupra ξαναρωτω τι provider εχεις? forthnet, αλλά δεν είχε να κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 23, 2005 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από SbeetleΕυχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν να βρούμε κάποια λύση. θα έπρεπε να ευχαριστήσεις 1) τον οτέ 2) τον οτέ 3) τον οτέ :P αααααααα και τους αμερικανούς! Καλά κατεβάσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Δεκέμβριος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Welcome to the club! Κοίτα να την αρμέξεις μέχρι τέλη Φλεβάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Ιανουάριος 8, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Α ρε τυχερέ! εγώ ακόμα παλέβω να συνδέσω το adsl. ακόμα ειμαι στη φάση που μαλώνω με οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.