Jump to content

Δουλεψε 5 ωρες και μετα χριστουγενιατικο δεντρο.

Bill17

Recommended Posts

Ρε τι καντεμια ειναι αυτη δεν προλαβε να δουλεψει το κακομοιρο 5 ωρες και τα΄παιξε!, καθως επαιζε η γυναικα ενα παιχνιδι ξαφνικα σβηνει και αρχισε να αναβοσβηνουν τα λαμπακια του σαν χριστουγενιατικο δεντρο.Μου φωναζει και παω εγω ο πρωτομαστορας και το συνδεω μεσω ρευματος και εκει αρχισε να μυριζει σαν καμενο πλαστικο.Αυτο ειταν δεν ξαναδουλεψε.Για την ιστορια το λαπτοπ ειναι fujitsu/siemens amilo m1437g 2ghz με ati x700 128mb.

Αφου πηρα το σερβις(αλμαν) και συνενοηθηκα θα το στειλω αυριο αθηνα για να το κοιταξουν με δικα μου εξοδα αποστολης παρακαλω.Επισης τους ζητησα επιμονα αντικατασταση και οχι επιδιορθωση(5 ωρες δουλεψε το γ@μημεν@) αλλα μου ειπαν οτι δεν δινουν τετοια εγγυηση.

Ποσο λετε οτι θα τους παρει να το φτιαξουν και που τα επιδιορθωνουν και αν εχω το δικαιωμα να ζητησω αντικατασταση,ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από Bill17

Ρε τι καντεμια ειναι αυτη δεν προλαβε να δουλεψει το κακομοιρο 5 ωρες και τα΄παιξε!, καθως επαιζε η γυναικα ενα παιχνιδι ξαφνικα σβηνει και αρχισε να αναβοσβηνουν τα λαμπακια του σαν χριστουγενιατικο δεντρο.Μου φωναζει και παω εγω ο πρωτομαστορας και το συνδεω μεσω ρευματος και εκει αρχισε να μυριζει σαν καμενο πλαστικο.Αυτο ειταν δεν ξαναδουλεψε.Για την ιστορια το λαπτοπ ειναι fujitsu/siemens amilo m1437g 2ghz με ati x700 128mb.

Αφου πηρα το σερβις(αλμαν) και συνενοηθηκα θα το στειλω αυριο αθηνα για να το κοιταξουν με δικα μου εξοδα αποστολης παρακαλω.Επισης τους ζητησα επιμονα αντικατασταση και οχι επιδιορθωση(5 ωρες δουλεψε το γ@μημεν@) αλλα μου ειπαν οτι δεν δινουν τετοια εγγυηση.

Ποσο λετε οτι θα τους παρει να το φτιαξουν και που τα επιδιορθωνουν και αν εχω το δικαιωμα να ζητησω αντικατασταση,ευχαριστω.

κριμα :(

δεν ισχυει το οτι αν παρουσιασει βλαβη εντος καποιων συγκεκριμενων ημερων απο την αγορα του δικαιουσαι αντικατασταση?

νομίζω ότι δικαιούσαι αντικατάσταση, με το σκεπτικό ότι ήταν DoA(dead on arrival). Βέβαια εξαρτάται και από την εταιρία.

δεν ξέρω από fujitsu, η acer πάντως είναι απογοήτευση..

Σημερα το εστειλα με κουριερ,αντε να δουμε ποτε θα το εχω.

Θα τους παρω απο δευτερα για να δω αν το κοιταξανε και τη προβλημα

εχει και θα ενημερωσω, καθως η εγγυηση ειναι κατι που παιζει μεγαλη σημασια

στην αγορα τον λαπτοπ.Βεβαια εναι και το θεμα γιορτων που πιστευω θα παιξει

σημασια αν παμε για επιδιορθωση και οχι αντικατασταση.

Για την ιστορία πήρα ακριβώς το ίδο φορήτο πριν από 20 μέρες ... μέχρη στιγμής κανένα πρόβλημα ευτυχώς

Το φορητό είναι άψογο σε επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής

Μειονεκτήματα:

1) Ζεστένεται αρκέτα και στα 2 χέρια

2) Ο ανεμηστήρας είναι απο κάτω κάνοντας απαγορευτική την ΕΝΤΟΝΗ χρήση του σε μη λεία επιφάνεια

3)Μέγιστη αυτονομία σε Office δούλεια και με ποντίκη uSB ΜΑχ 2 ώρες

4) ΔΕΝ μπορείς να τοθ αλάξεις λειτουργικό σύστημα (εύκολα τουλάχιστον- προσπάθισα αρκετά και τα παράτησα) ο λόγος είναι το SATA RAID πάνω στο οποίο είναι ο δίσκος (Για αυτους που έχουν απορία)

Οπότε έμεινα με τα Win XP Home GR Mpliax

• 3 weeks later...

Λοιπον σημερα ηρθε το λαπτοπ.Μου ειπαν οτι αλλαξανε μητρικη και πληκτρολογιο.Αλλα τωρα την καρτα γραφικων την αναγνωριζη χ700 512μβ ενω κανονικα ειναι 128 ενσωματομενη,ελπιζω να μην εχουν κανει την μ@λ@κια και μου εχουν βαλει αλλη καρτα γραφικων με shared μνημη γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει.Θα βαλω τωρα το 3δμαρκ05 για να δω τι λεει και αυτο και επανερχομαι.Αυτη που εχουν το ιδιο λαπτοπ ας μου πουνε σκορ στο 3δμαρκ05.

Στο 3δμαρκ05 μου εβγαλε 1650 και συμφωνα με το παρακατω σιτε με τα ιδια spec ειναι στα 2250 περιπου.Αρε ξηλο που το θελουν,πανε να κοροιδεψουν το κοσμακι αλλα δεν ξερουν που επεσαν.

http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=4&articleid=637&cid=10

Ειναι σιγουρο πλεον οτι μου αλλαξαν την καρτα με καποια κατωτερη.Παιδια εχω τετοια νευρα που δεν ξερω που να ξεσπασω.Τωρα σαββατιατικο δεν γινεται τιποτα,αναγκαστικα θα περιμενω την δευτερα και θα παρω πλεον τηλεφωνο την αντιπροσωπεια και αναλογως τι θα μου πουν θα κινηθω καταληλος.

καταρχην χαλαρωσε!!!με το να εξαπτεσαι δεν καταφερνεις τιποτα.ναι,το ξερω....γιατι να χαλας την ζαχαρενια σου,χρονιαρες μερες.για την ωρα συμβιβασου "τυπικα".απο δευτερα παιρνεις ενα τηλ.και τους εξηγεις με απιστευτα ψυχραιμο τροπο ποσο στεναχωρηθηκες-τσαντιστηκες-ξενερωσες και τα συναφη,για την ταλαιπωρια που εκεινοι ουσιαστικα σε αναγκαζουν να περνας..παντα με ηρεμο τροπο αλλα παραλληλα και καπως επιβλητικος.δωσε τους να νιωσουν αχρηστοι-παντα με σωστα επιχειρηματα-και και να'σαι σιγουρος οτι αν τους το περασεις,τοτε σιγουρα θα κανουν πισω και θα βρουν την καλυτερη δυνατη λυση που υπαρχει....κακως το εστειλες μεσα στις γιορτες,για μενα.b cool man...... ;) ;) :T:

Εκανα αυτο που μου ειπε ο σωτηρης και μου εδειξε 350 πυρηνα και 300 μνημες που πρεπει να ειναι η κανονικες συχνοτητες ας το επιβεβαιωση καποιος με το ιδιο λαπτοπ γιατι απο το σιτε δεν μπορω να βγαλω ακρη.Αυτο που εκανα για αρχη ειναι να ξαναπερασω τους drivers απο το cd τις siemens και ως δια μαγειας την αναγνωρισε σωστα και εβγαλε 2100 στο 3δμαρκ05.μεσα στο cd ειχε και αλλο ενα σετ οδηγους για την χ700,αλλα με αυτους μου την εδειχνε με 256μβ και 2350 3δμαρκ05 lolll.Ψαχνοντας στο σιτε τις siemens ειχε drivers για χ700 512μβ hypermemory,οποτε τετοια καρτα υπαρχει.Για να επιβεβαιωσω οτι η καρτα ειναι ενταξει εβγαλα τους οδηγους και κοιταξα το ατιτοολ που εδειξε οτι η καρτα τρεχει στο βιος 350/300 με 128μβ.Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι κανανε την βλακεια και μου περασανε τους οδηγους για την 512μβ που ειναι κατωτερη σε επιδοσης και εγω βιαστηκα και δεν το πολυ εψαξα μεσα στην τσατιλα μου.Ευχαριστω τον σωτηρη και ολους οσους ενδιαφερθηκαν.

Στο 3δμαρκ05 μου εβγαλε 1650 και συμφωνα με το παρακατω σιτε με τα ιδια spec ειναι στα 2250 περιπου.Αρε ξηλο που το θελουν,πανε να κοροιδεψουν το κοσμακι αλλα δεν ξερουν που επεσαν.

http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=4&articleid=637&cid=10

Εκανα αυτο που μου ειπε ο σωτηρης και μου εδειξε 350 πυρηνα και 300 μνημες που πρεπει να ειναι η κανονικες συχνοτητες ας το επιβεβαιωση καποιος με το ιδιο λαπτοπ γιατι απο το σιτε δεν μπορω να βγαλω ακρη.Αυτο που εκανα για αρχη ειναι να ξαναπερασω τους drivers απο το cd τις siemens και ως δια μαγειας την αναγνωρισε σωστα και εβγαλε 2100 στο 3δμαρκ05.μεσα στο cd ειχε και αλλο ενα σετ οδηγους για την χ700,αλλα με αυτους μου την εδειχνε με 256μβ και 2350 3δμαρκ05 lolll.Ψαχνοντας στο σιτε τις siemens ειχε drivers για χ700 512μβ hypermemory,οποτε τετοια καρτα υπαρχει.Για να επιβεβαιωσω οτι η καρτα ειναι ενταξει εβγαλα τους οδηγους και κοιταξα το ατιτοολ που εδειξε οτι η καρτα τρεχει στο βιος 350/300 με 128μβ.Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι κανανε την βλακεια και μου περασανε τους οδηγους για την 512μβ που ειναι κατωτερη σε επιδοσης και εγω βιαστηκα και δεν το πολυ εψαξα μεσα στην τσατιλα μου.Ευχαριστω τον σωτηρη και ολους οσους ενδιαφερθηκαν.

Δεν εχει ξυλο σημερα??

• 4 weeks later...

Μα το γραφω ακριβως απο πανω??.

Το λαπτοπ δουλευει αψογα τωρα με κατι 5ωρα σε games απο την γυναικα και δεν εχει κανει κιχ.Φτου φτου μην το ματιασουμε γιατι δεν ξεκινησε καλα:)

• 2 months later...

Δεν ανοίγω νέο θέμα καθώς πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα, απλά παρουσιάζει παρόμοιο πρόβλημα. Όταν το μηχάνημα είναι σβησμένο και δοκιμάσω να το ξεκινήσω, είτε το έχω στο ρεύμα είτε εκτός, πρέπει να πατάω διακοπτόμενα το κουμπάκι power για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρει. Μερικές φορές, αν ταυτόχρονα βάλω/βγάλω το ρεύμα, τυχαίνει να παίρνει νωρίτερα, ποτέ όμως με τη μία. Τι προτείνετε? Επιστροφή στην αντιπροσωπεία?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.