Jump to content

Dell 24" 2405FPW Flat panel owners?

crmaris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το έχει κανείς αυτό το μόνιτορ για να πει εντυπώσεις κτλ..Ηθελα να ρωτήσω κιόλας αν έχει μεγάλη διαφορά στην απεικόνιση χρησιμοποιώντας d-sub σε σχέση με dvi, γιατί έχω 2 pc σπίτι και λόγω έλειψης καλού και φτηνού kvm με dvi το ένα θα συνδεθεί με dsub και το άλλο με dvi (όταν με το καλό έρθει η οθόνη).

Τετοιες οθονες εχουν πολυ καλα αναλογικα κυκλωματα.Δεν θα ανησυχουσα στην θεση σου.

Σε αυτή την ανάλυση (1920*1200) μην περιμένεις πολύ καλή ποιότητα με αναλογικό.

Εγώ δεν έκανα καν τον κόπο να το δοκιμάσω.

Αν προλάβω το βράδυ θα το κοιτάξω και με αναλογικό αλλά σε κάθε περίπτωση μην το σκέφτεσαι για μόνιμη και ποιοτική λύση (αν και βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα του αναλογικού σήματος της vga).

η vga στο μικρό pc που θα συνδεσω με dsub είμαι μια 6200 και στο μεγάλο μια x800xl που θα συνδεθεί με dvi.To θέμα είναι ότι κάποια kvm switch που βρήκα με dvi χωρια ότι ήτανε πανάκριβα υποστηρίζανε ανάλυση μέχρι 1600*1200 μόνο.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:51]

Επειδη δεν την βρισκω, ποσο εχει η οθονη αυτη ?

απο Ελλάδα μου την αφήνανε 1000+φπα+μεταφορικά(50 νομίζω).

Κοίτα, με το αναλογικό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε games πχ.

To βασικό πρόβλημα θα είναι η ευκρίνεια στο desktop, εφαρμογές κλπ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.