Jump to content

Μάλλον το πιό ακριβό πληκτρολόγιο του κόσμου

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka

σε κορωνες ειναι για να μην μπαινουμε στο κοπο να κανουμε υπολογισμους...

λολ

462,91 δεν ξέρω αν τ' αξίζει (:p), πάντως είναι μακράν το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω δει δοκιμάσει ποτέ μου (μιλάμε πάντα για δουλειά - πληκτρολόγηση κειμένου - δεν έχω δοκιμάσει παιχνίδια).

Τα παραπάνω βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχεις συνηθίσει ''σπαστό'' keyb (εγώ έτσι έμαθα πρακτικά τυφλό). Αλλά ακόμα και δεν έχεις συνηθίσει, σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να γράψεις αλλού.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:21]

Tα παραπάνω βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχεις συνηθίσει ''σπαστό'' keyb (εγώ έτσι έμαθα πρακτικά τυφλό). Αλλά ακόμα και δεν έχεις συνηθίσει, σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να γράψεις αλλού.

Μα γι'αυτό το θέλω κι εγώ. Χρησιμοποιώ natural από τότε που βγήκε και δεν μπορώ πλέον να γράψω σε άλλο. Και το πήρε ένας συνάδελφος εδώ στο γραφείο και μου άρεσε πολύ. Και αυτό που έχω σε παιχνίδια μιά χαρά είναι. Έτσι κι αλλιώς, χρησιμοποιείς την αριστερή πλευρά και το ποντίκι πάντα ;)

Απλά πήγα και πήρα ένα Natural MultiMedia Keyboard επειδή είδα ότι τα καταργεί τα natural και φοβήθηκα μη μείνω χωρίς.... και 3 μήνες μετά βγάζει αυτό, ενώ είχε βγάλει κάτι άλλα που δεν είναι natural αλλά κάτι ενδιάμεσο με τα απλά (http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=040)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Μα γι'αυτό το θέλω κι εγώ. Χρησιμοποιώ natural από τότε που βγήκε και δεν μπορώ πλέον να γράψω σε άλλο. Και το πήρε ένας συνάδελφος εδώ στο γραφείο και μου άρεσε πολύ. Και αυτό που έχω σε παιχνίδια μιά χαρά είναι. Έτσι κι αλλιώς, χρησιμοποιείς την αριστερή πλευρά και το ποντίκι πάντα ;)

Απλά πήγα και πήρα ένα Natural MultiMedia Keyboard επειδή είδα ότι τα καταργεί τα natural και φοβήθηκα μη μείνω χωρίς.... και 3 μήνες μετά βγάζει αυτό, ενώ είχε βγάλει κάτι άλλα που δεν είναι natural αλλά κάτι ενδιάμεσο με τα απλά (http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=040)

Μία από τα - ακριβώς - ίδια ;)

Μόνη διαφορά ότι όταν ήμουν έτοιμος να πάρω (για backup) ένα από τα ''παλιά'' natural (γιατί και εγώ φοβήθηκα ότι τα καταργεί) βγήκε το 4000 και με πρόλαβε.

Μην το σκέφτεσαι.

Είναι κορυφή.

Να φανταστείς ότι το προηγούμενο κορυφαίο σπαστό της (Natural Elite Pro ή κάτι τέτοιο τεσπα) που χρησιμοποιούσα χρόνια τώρα (και δεν μπορούσα να ακουμπήσω άλλο) μου φαίνεται χάλι μπροστά στο 4000 (για το οποίο κράτησα ένα ήδη για backup :p).

Μα καλά, 470Ε για ... ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ? !!! WTF ? !!!

Με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις μια 7800 GTX κ με 375Ε έναν Αθλον 4000+, βλ Γενικά AMD - το Poll που έχω φτιάξει.

Τόσο καλό είναι πια ? Εγώ με ένα πληκτρολόγιο της πλάκας μια χαρά είμαι !

Αρχική απάντηση από kreach

Με ελάχιστα παραπάνω παίρνεις μια 7800 GTX κ με 375Ε έναν Αθλον 4000+, βλ Γενικά AMD - το Poll που έχω φτιάξει.

Eχεμ.........

Αρχική απάντηση από Wizard!

Προφανώς είναι λάθος και λογικά του Hardshop και όχι του Skroutz, αλλά πήγα για εγκεφαλικό όταν το είδα... Πάλι καλά που ξέρω ότι έχει περίπου 40-50€... :blink:

;)

Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 17:44]

εναλλακτικα παιρνεις επισης και τα απολυτα γυαλια ορασεως

μυωπιας - αστιγματισμου - πρεσβυωπιας

με σκελετο τιτανιου

και εξτρα 2gb ram για να βοηθανε το ερμο το μυαλουδακι τις δυσκολες στιγμες..

:p

Αρχική απάντηση από sotiris

έχεις δει πιάνο - natural?

Δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση το πιάνο! Στο πιάνο KAI τα δύο χέρια μπορούν να παίξουν με πλήκτρα από ΟΛΟ το καλβιέ. Στην πληκτρολόγηση, και ειδικά αν γράφεις τυφλό, δεν υπάρχει πρίπτωση να χρησιμοποιήσεις πλήκτρα του αριστερού με το δεξί και αντίστροφα. Εκτός αν δε γράφεις με τυφλό σύστημα, αλλά με το έτσιέμαθαμεταχρόνιακαιέτσιμεβολεύει σύστημα, οπότε σωστά δε σε βολεύει :)

Ναι δεν χρησιμοποιώ κάποιους κανόνες κατά την πληκτρολόγησή μου, αν και τα χέρια μου όντως διαχωρίζονται. Αλλά μέχρι και το y,h χρησιμοποιώ το αριστερό χέρι, οπότε νομίζω ότι το natural δε με βολεύει με τίποτα. (ειδικά στα ελληνικά που κάθε λέξη έχει τόνο, πιστεύω ότι το σωστό σύστημα είναι να έρχεται το αριστερό χέρι λίγο πιο δεξιά από ότι στην αγγλική.)

Πάντως τυφλό γράφω, με την έννοια ότι δεν κοιτάω το keyboard όταν γράφω ;)

Όσον αφορά το πιάνο, σπάνια το αριστερό ξεπερνάει το δεξί χέρι, γενικά θα μπορούσε κάποιος να παίζει και χωρίς να χρειάζεται όλο το κλαβιέ, σαν το natural. Πιστεύω ότι όντως έχει μια λογική το natural, απλά συνηθίζοντας τόσα χρόνια το απλό keyboard δε βάζει κάποιος τα χέρια οριζόντια στα πλήκτρα αλλά διαγώνια, οπότε μια η άλλη.

Αρχική απάντηση από sotiris

Πιστεύω ότι όντως έχει μια λογική το natural, απλά συνηθίζοντας τόσα χρόνια το απλό keyboard δε βάζει κάποιος τα χέρια οριζόντια στα πλήκτρα αλλά διαγώνια, οπότε μια η άλλη.

Πολύ σωστά. ’λλωστε το natural δημιουργήθηκε επειδή άρχισαν να παρουσιάζονται ασθένειες του 21ου αιώνα, όπως τενοντίτηδες και αρθρητικά στους καρπούς όπου έρευνες έδειξαν ότι η κύρια αιτία είναι η θέση των χεριών στα πληκτρολόγια.

Αποτέλεσμα αυτών είναι τα natural ώστε να είναι πιό φυσική η θέση στα χέρια και καθ' ύψος αλλά και ως προς τον οριζόντιο άξονα.

Βασικά (offtopic βέβαια, αλλά δεν πειράζει :p ), δεν ξέρω αν ισχύει γενικότερα, προσωπικά με βολεύουν τα χαμηλά πληκτρολόγια και τα οριζόντια. Αυτά δε με πειράζουν καθόλου στους τένοντες. Αυτό που χρησιμοποιώ (το logitech bluetooth) μου φαίνεται πάρα πολύ βολικό και ξεκούραστο, με τα χέρια πολύ χαλαρά. Βέβαια μπορεί να είναι και η ιδέα μου!

Το πως έχει μάθει ο καθένας αλλά και το τι και πως έχει παγιωθεί με τον χρόνο είναι μία πικρή ιστορία στην οποία δεν πρέπει να βασιζόμαστε:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=150870#post150870

Αρχική απάντηση από spc

(είναι όπως η διάταξη QWERTY στα πληκτρολόγια που αρχικά είχε δημιουργηθεί για την ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ της πληκτρολόγησης στις γραφομηχανές - για να μην κολλάνε τα μηχανικά τους μέρη - αλλά τελικά παγιώθηκε με τον χρόνο....)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 19:36]

πρότεινε εσύ άλλο keymap :p

καμιά πιο αξιόπιστη πηγή από τον εαυτό σου δεν έχεις? :hehe:

O tempora, o mores.

Alea jacta est.

1η απάντηση στο google : Why QWERTY was Invented

Διάβασε να μαθαίνεις νέους :p

(έλεος πλέον με αυτό το μοδεράκι-Σωτηράκι! ας τον μαζέψετε επιτέλους (αλλιώς τέρμα τα profi deliveries - ακους; :p))

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 18:01]

εναλλακτικα παιρνεις επισης και τα απολυτα γυαλια ορασεως

μυωπιας - αστιγματισμου - πρεσβυωπιας

με σκελετο τιτανιου

και εξτρα 2gb ram για να βοηθανε το ερμο το μυαλουδακι τις δυσκολες στιγμες..

:p

:D :worship: :D :worship: :p:upside: :clap: :D:) :bigsmile:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:08]

Προφανώς είναι λάθος και λογικά του Hardshop και όχι του Skroutz, αλλά πήγα για εγκεφαλικό όταν το είδα... Πάλι καλά που ξέρω ότι έχει περίπου 40-50... :blink:

Και για τις γιορτινες ημερες κανει και 20% εκπτωση ....:p αρα θα εχει 370,328 Ευριδια ... απορω γιατι δεν κανουμε μια μαζικη παραγγελια ωστε να αποκτεισουμε ολοι μας αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ & ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ keyboard ....ουαουαουα :p :p :p :flower: :devil: :jump: :banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.