Hydrus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 Καιρος για μια 7800GTΔεν θελα να δωσω πανω απο 350 και σε μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz βρηκα αυτα τα αποτελεσματα.Επισης δεν ειναι μεσα και ι Galaxy.Εγω θα πηγαινα για την Αlbatron κατ ευθειαν για το Πλαισιο λογω εγγυησης,αλλα παραειναι ακτριβη στα 375.Λοιπον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 25 ευρω για την εγγυηση του πλαισιου ειναι μια χαρα.Παντως να ξερεις οτι ολες ιδιες ειναι σε επιδοσεις,εκτος βεβαια απο xfx,bfg,evga που ειναι υπερχρονισμενες και κοστιζουν και πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Bασικα ολες ειναι κοντα στα 340 οπως MSI,Prolink,Galaxy το θεμα ειναι το service... Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Δεκέμβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Hydrus [Σήμερα, στις 12:43] Καιρος για μια 7800GTΔεν θελα να δωσω πανω απο 350 και σε μια γρηγορη αναζητηση στο skroutz βρηκα αυτα τα αποτελεσματα.Επισης δεν ειναι μεσα και ι Galaxy.Εγω θα πηγαινα για την Αlbatron κατ ευθειαν για το Πλαισιο λογω εγγυησης,αλλα παραειναι ακτριβη στα 375.Λοιπον? Δεν ξέρω τι παίζει με τις Αlbatron αλλα Galaxy υπάρχουν και μάλλιστα ετοιμοπαράδοτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Δεκέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Οποτε απο οτι καταλαβες καλυτερα ειναι να παρεις μια MSI ή Prolink ή Asus τις οποιες τις υποστηριζουν σχεδον ολες οι εισαγωγικες εταιριες ( Oktabit - Μακεδονικα Περιφεριακα - Ιντερσετ ) για παν ενδεχομενο να εχει και το μυαλο σου ξεγνιαστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Δεκέμβριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 MSI και εγώ θα σου προτείνω. π.χ. MSI VGA NX7800GT-VT2D256E Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Δεκέμβριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Το μηχάνημα μου απέκτησε την MSI εδώ και 2 μέρες και τρέχει stable @470/1100.Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Δεκέμβριος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Mαλλον για MSI κε κοβω...παντως πολλα περιστατικα με καρτες dead by default ακουω κυριως για Pro Link και Point if View οποτε...Πραγματικα δεν με νοιαζει ποσο κλοκαρουν,γρηγορο και σιγουρο service θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.