Aias Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 Καλησπερα.Εχω το kit της Aquacomputers με το cuplex evo με το mount του σε 478 socket. Επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος και λεφτα δεν παιζουν περα απο την αναβαθμιση,βρηκα αυτο http://www.moddingcenter.de/product_info.php/products_id/246/cPath/43_46/cpu-kuehler/aqua-umruestsatz-athlon64-fuer-cuplex-evo.htmπου μου δινει την δυνατοτητα να βαλω το ιδιο block στο καινουργιο cpu Α64 που περιμενω.Επειδη δεν εχω ιδεα απο Γερμανικα και δεν ξερω καθολου μαγαζια που να στελνουν Ελλαδα, αν καποιος μπορει να μου προτινει καποιο μαγαζι που να το εχει και να στελνει Ελλαδα καθως και να μπορω να πληρωσω με ευκολο τροπο (paypal κατα προτιμηση γιατι με τραπεζικη μεταφορα ειναι +30 ευρω).Thanks εκ τον προτερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 16+κανα 20ρι απο Γερμανυ τα μεταφορικά = πουλα το και πάρε ενα για a64 απο Eλλάδα. η Φτιαξε ενα κλιπ μονο σου , για Α64 απλό ειναι , Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Και Τραπεζικη μεταφορα σε εντος Ευρωπης χωρες ειναι τα ιδια με εντος Ελλαδας πλεον. Η Eurobank μου χρεωνει 5 για καθε τετοια μεταφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Εγω που ειχα ρωτησει στην Alpha για μεταφορα μου ειχαν ζητησει 30 ευρω σε τραπεζα της Γερμανιας. Αν υπαρχει καποιο καλο block σε τιμη κοντα στα 30 ευρω ας το προτινετε εδω και απο που να παω να το αγορασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Καποιο καλο με 30 ευρώ δεν υπάρχει μονο μεταχειρισμενο . Tωρα με 35 βλέπω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806147 αυτο αλλα δεν το συνιστώ . [πολυ στενά ρακορ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Ρίξε μια φωτό του υπάρχον μπλόκ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 21, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 21:58] Ρίξε μια φωτό του υπάρχον μπλόκ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Λοιπον οι μητρικες για Α64 αν έχεις δει είναι με 2 βιδες η μία απεναντι στην άλλη στην μέση ,. Δηλ με μια λαμα 5*5 cm με 2 τρυπες στην ακρη κραταει το μπλοκ μια χαρά [Τα νουμερα ενδεικτικα καθως δεν θυμαμαι τις αποστασεις ..] Θα ανεβασω φωτο απο το δικο μου κλιπ που ειχα κανει στο msi k8n neo2 edit. Ετσι ειναι , απλα εγώ ειχα και ''γατζακια'' και τρυπησα πιο μεσα την ''λαμα'' ωστε να πιανει στα κλιπακια του μπροστα πλατε . Εσυ υπολογισε οι τρυπες να πεφτουν στις τρυπες της μητρικης. Mην το κοιτάς πολύ απλό ειναι αρκει να εχουν τα ρακορια 1~ cm κενο αναμεσα τους για να περάσει η λάμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 21, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Πολυ κατατοπιστικη η εικονα σου .Μια αλλη ιδεα μπορει να ειναι να ανοιξω 2 τρυπες πανω στο ιδιο λαμαρινακι του 478 εκει που θα πεφτει στις τρυπες του 939 και χρησιμοποιωντας 2 απο της 4 βιδες να το βαλω. βεβαια επειδη ακομα δεν εχω την μητρικη δεν ξερω αν γινεται απο πλευρας αποστασεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 22, 2005 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Σωστό και αυτό , , , δεν πιστευω να βρίσκει σε κανεναν πυκνωτή , αλλα αν βρίσκει το σημαδευεις και το ''αδυνατίζεις'' απο τα πλάγια το υπάρχον κλιπ@478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.