MasterDAL Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 Παιδιά ξέρετε κανένα πρόγραμμα να παίρνει ολικο back-up - μεταφορά ρυθμίσεων mail newsgroup από το thunderbird? Μόλις έκανα εγκατασταση σε νέο δίσκο και θέλω να μεταφέρω από τον παλαιό όλες τις ρυμίσεις στην νέα εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Δεκέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 δοκίμασε να αντιγράψεις όλο το folder από c:/documentsandsettings/user/applicationdata/thunderbirdεγώ αυτό κάνω αλλά δεν έχω rss ή ιδιατέρες ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 http://mozbackup.jasnapaka.com/για δες το παραπανω λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Δεκέμβριος 23, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Φέλε μου το προγραμματάκι που πρότεινες είναι άψογο. Πήρα back-up ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις και από τα δύο προγράμματα και σε μίσο λεπτό είχα ένα πλήρες back-up. Το μόνο που έμεινε ήταν τα κατεβασμένα mail και news τα οποία και μετέφερα χειροκίνητα. Χίλια ευχαριστώ :clap: :hi: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.