Wizard! Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2005 Εχθές εγκατέστησα στο σπίτι, το VMWare 5.5 για να μπορώ να δουλεύω Linux και Win ταυτόχρονα χωρίς να έχω επανεκινήσεις κλπ. Αντιμετώπισα όμως τα παρακάτω: 1. Αργούσε υπερβολικά να μπει στα Win. Έμενε δηλαδή στην οθόνη με την μπάρα, τουλάχιστον 5 λεπτά Επειδή εγκατέστησε 2 εικονικές κάρτες δικτύου, τις απενεργοποίηση και η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά. --> Αλλά θα έχω δίκτυο μετά? 2. Αφού έμπαινε στα Win η κατάσταση ήταν απελπιστική. Πήρε τουλάχιστον 20 λεπτά εως ότου φορτώσει τα πάντα Και δεν είχα START μενού... Η ταχύτητα ήταν λες και το έτρεχα σε 286! Επειδή με τα πολλά κατάλαβα ότι τον ενοχλεί το WindowBlinds 5.0 που τρέχει, το απενεργοποίησα και τώρα παίζει κανονικά... --> Υπάρχει τρόπος να τρέχει και το WindowBlinds? Τι το ενοχλεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Κανείς??? Για να μην απαντάτε, πάει να πει ότι δεν ξέρετε καθόλου το VMWare...!!! Να το μάθετε γιατί είναι απίστευτο VMWare Workstation 5.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 MS Virtual Machine εδώ :ρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Wizard! Κανείς??? Για να μην απαντάτε, πάει να πει ότι δεν ξέρετε καθόλου το VMWare...!!! Να το μάθετε γιατί είναι απίστευτο Τώρα αν πω ότι, μετά από αυτά που έγραψες παραπάνω, δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να το δοκιμάσω (λέμε τώρα - αν είχα σκοπό να το κάνω), θα ήμουν κακός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Όταν είχα δοκιμάσει το VMware είχα απογοητευτεί για αυτό ακριβώς το λόγο. κατανάλλωνε πάρα πολλά resourses σε αντίθεση με το virtual PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Ρε παιδιά μία χαρούλα δουλευέι το Vm το έχω χρόνια το έρημο και μάλιστα σε μηχανήματα P4 1.5 Ghz @512 και τρέχουν windows 2000 Sevrer μαζί με sql για εκπαιδευτικούς σκοπούς + το δικό τους λειτουργικό XP Pro και όλα πάνε μιά χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Δεκέμβριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2005 Εχω δουλεψει τη version 5 πανω σε win2003 με XP pro χωρις κανενα προβλημα και χωρις να παρατηρω καποια ιδιαιτερη καθυστερηση ή κολιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 20:18] Τώρα αν πω ότι, μετά από αυτά που έγραψες παραπάνω, δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να το δοκιμάσω (λέμε τώρα - αν είχα σκοπό να το κάνω), θα ήμουν κακός; Μην το λες... Εδώ στην εταιρία υπάρχουν δεκάδες εγκαταστάσεις με VMWare γιατί πολλοί πελάτες πληρώνουν dedicated servers. Αγοράζεις ένα "γαϊδούρι" με 16GB Ram, 1Tera Raid10, 4 XEON@2.6 και στον πελάτη δίνεις 1GB Ram, 1 XEON@1.3, 200GB Raid10 και του είναι υπέρ αρκετό.Με αυτό τον τρόπο έχεις 1 κουτί στο ράφι ενώ διαφορετικά θα είχες 8... Χώρια του ότι μπορείς να έχεις και 8 διαφορετικά λειτουργικά στο ίδιο κουτί (Suse, Mandrake, 2003 Std, 2003 Ent, κοκ)Απλά σε εμένα κάτι δεν έκατσε καλά. Το έβγαλα φυσικά χωρίς να αφήσει πίσω τίποτα και θα το ξαναδώ όταν θα έχω άδεια με την ησυχία μου.Όσο για το WindowBlinds, 99% θα διορθωθεί με καινούρια έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 23, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2005 Τελικά όντως έφταιγε το WindowBlinds γιατί μετά την επανεγκατάσταση του VMWare, είχα πάλι τρελλές καθυστερύσεις. Μόλις απενεργοποίησα το WindowBlinds παίζουν όλα άψογα. Ξέρετε τι ωραίο που είναι να σερφάρεις με Linux ενώ μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα το αγαπημένο σου παιχνίδι στα Win ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.