Jump to content

jetway gt4sli

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την θεωρουνε πολλοι βαρβατη μητρικη και εχει παρει παντου ολυ καλες κριτικες.

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2506&p=9

Ψηνομαι πολυ να την παρω αλλα εχω ενα κολληματακι.Στο website στο cpu support υποστηριζει ολους τους Χ2 εκτος απο τον Χ2 3800+ που εχω εγω!

http://www.jetway.com.tw/evisn/product/CPU_support/amdk8/939gt4-sli.htm

Προφανως επειδη τοτε δεν ειχε κυκλοφορησει ο 3800+ .Εχει βγει ακομα μια bios version η οποια ειναι για υποστηριξη της x-fi.Δεν αναφερει τιποτα αλλο.Λετε να εχω προβλημα αν βαλω τον Χ2 3800+ στην μητρικη αυτη?

Αν μπορειτε και ξερετε ή εχετε καποια ιδεα,απαντηστε το συντομοτερο γιατι μπορει σημερα-αυριο να την τσιμπησω!

την εχεις εσυ η καποιος αλλος και εχετε βαλει συγκεκριμενα τον χ2 3800+ επανω?

Παιζει καλα ?

δεν νομιζω να μην τον υποστηριζει.απο οτι εχω δει αν η μητρικη υποστηριζει συγκεκριμενους τυπους επεξεργαστων, τους υποστηριζει σε ολες τις ταχυτητες.μπορει οντως να μην ενημερωσαν το λινκ.στειλε ενα μεηλ.

Αρχική απάντηση από Vadergr

την εχεις εσυ η καποιος αλλος και εχετε βαλει συγκεκριμενα τον χ2 3800+ επανω?

Παιζει καλα ?

οταν ηταν να παρω το 3800 ο γνωστο αγνωστος μου την ειχε προτεινει αρα για να το προτεινει παει να πει οτι παιζει. Νομιζω ο trooper εχει ενα?

ειμαι σιγουρος οτι η μητρικη ειναι πολυ καλη αλλα επειδη βιαζομαι κιολας αποφασισα να παω στην dfi ultra-d...

Νομιζω δεν θα το μετανιωσω...

Αν και τελικα πηρα την dfi, η jetway μολις την επομενη το πρωι μου απαντησε στο email μου περι υποστηριξης διπυρηνων...

Dear sir

Yes , The mainboard can support AMD Athlon64 dual core CPU ,

But please note the BIOS must after A03

AMD Athlon64 x2 Dual Core

Core Name Toledo/Manchester Manchester

Socket 939 2MB L2 / E6 512k x2 L2 / E6 1.4v / 512k L2 / E4

nVIDIA Model Name 4800+ 4400+ 4600+ 4200+ 3800+   4600+ 4200+ 3800+

939GT4-SLI A03 A03 A03 A03 A03   A02 A02 A02

939GT4-Ultra A03 A03 A03 A03 A03   A02 A02 A02

939GT2 A02 A02 A02 A02 A02   A02 A02 A02

GTDUAL-STD O O O O O   O O O

Best regards

From JETWAY FAE support team

Τελικα τον υποστηριζει και τον Χ2 3800+

Ενα μεγαλο μπραβο στην jetway...

Ναι ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου.Και η μητρικη πρεπει να ειναι φοβερη.Την εχει το eshop 110e τελικη (παραεισαγωγη ομως νομιζω).

Αρχική απάντηση από Vadergr

Τελικα τον υποστηριζει και τον Χ2 3800+

Μάλιστα....Ένα ολόκληρο thread για τα - την ταπεινή μου γνώμη πάντα - προφανή (aka δεν ξέρω καμία μητρική που να υποστηρίζει όλους τους διπύρηνους εκτός από τον 3800 - μην πω καμιά με nf4 που να μην υποστηρίζει όλους τους διπύρηνους....).

’ντε και σε νέο thread ''Χωράει ο νέος 939 Venice μου στα υπάρχοντα 939 sockets?'' :p

Αρχική απάντηση από spc

Μάλιστα....Ένα ολόκληρο thread για τα - την ταπεινή μου γνώμη πάντα - προφανή (aka δεν ξέρω καμία μητρική που να υποστηρίζει όλους τους διπύρηνους εκτός από τον 3800 - μην πω καμιά με nf4 που να μην υποστηρίζει όλους τους διπύρηνους....).

’ντε και σε νέο thread ''Χωράει ο νέος 939 Venice μου στα υπάρχοντα 939 sockets?'' :p

Κυριε (?) μου ειστε το λιγοτερο γραφικος! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.