amgamer Ιανουάριος 12, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 μπορει κ να χεις δικιο..αλλα εμενα δν μου παρουσιαζει κανενα μα κανενα τετοιο συμπτωμα!προς θεου δν θελω να σε βγαλω κ τρελο,αλλα αφου οταν ο αλλος τρεχει εγω τον βρισκω συνεχεια κεφαλι??!!τι να σου πω!εχω κολλησει στο cod2 τωρα!δν παιζω τπτ αλλο online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 12, 2006 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 Με τι ονομα μπαινεις και σε ποιους servers amgamer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 12, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 μπαινω με το ονομα αυτο,αλλα σε ελληνικο ποτε δν εχω καταφερει να παιξω σωστα. διαλεγω κυριως servers που να εχουν κοσμο...απο 10-15 + ατομα.κ καλο ping 150. δν εχω δλδ καποιον συγκεκριμενο.αν θελεις να συνταντηθουμε καπου να παιξουμε!.. σημειωση...τους σερβερς τους βρισκω με the all eye seeing τωρα που δοκιμαζω κ σε αλλους ξενους,δν μπορω να παιξω με τπτ!!!ολο 999! :( :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 12, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2006 φυσικα μιλαω για team deathmatch... στον ελληνικο αυτη τη στιγμη .... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.